Ο Elliot Page γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό Time και μιλά για την τρανς ισότητα

16/03/2021
από

Ο Elliot Page μίλησε για το τι σημαίνει να είσαι ένα από τα πιο ορατά τρανς άτομα στον κόσμο.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στο εξωφύλλο του περιοδικό Time, δίνοντας μια ιδιαίτερη συνέντευξη.

«Το προνόμιο μου, μου επέτρεψε να έχω πόρους για να περάσω και να είμαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα, και φυσικά θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το προνόμιο και την πλατφόρμα για να βοηθήσω με τους τρόπους που μπορώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τον Δεκέμβριο, ο Page μοιράστηκε μια επιστολή με την οποία ανακοίνωσε ότι είναι τρανς, έχοντας ως φόβο ότι θα εισπράξει μίσος και βία.

Δήλωσε όμως στο περιοδικό, ότι ένιωσε μια βαθιά αίσθηση ευθύνης να μοιραστεί την αλήθεια του. «Εξαιρετικά ισχυροί άνθρωποι διαδίδουν αυτούς τους μύθους για εμάς και αυτή την κακοποιητική ρητορική – κάθε μέρα βλέπεις την ύπαρξή μας να συζητείται. Οι τρανς άνθρωποι όμως είναι τόσο πραγματικοί».

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο “The Umbrella Academy” του Netflix, δήλωσε επίσης ότι ο χρόνος κατά τη διάρκεια της καραντίνας τον βοήθησε να αποδεχτεί την ταυτότητα του.

«Είχα πολύ χρόνο μόνος μου για να επικεντρωθώ πραγματικά σε πράγματα που νομίζω, με πολλούς τρόπους, ασυνείδητα, προσπαθούσα να αποφύγω. … Επιτέλους κατάφερα να αγκαλιάσω το να είμαι τρανς και να αφήσω τον εαυτό μου να γίνει πλήρως αυτό».




Δες και αυτό!