“Δεν είναι απλά μια ιστορία, είναι ομολογία”: H νέα καμπάνια της DUO

25/02/2021
από

Με ένα σποτ η εταιρία DUO στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης. “Δεν είναι ιστορία, είναι ομολογία” αναφέρει το  μήνυμα.

Το σποτ, αρχικά, παρουσιάζει τρεις φίλους σε μια έξοδο σε μπαρ και η ιστορία ξεκινάει με τον κεντρικό χαρακτήρα της καμπάνιας να περιγράφει στους δύο φίλους του πως κατάφερε να ρίξει μια κοπέλα. Ο νεαρός αναφέρει χαρακτηριστικά πως η κοπέλα τον είχε καλέσει σπίτι της και έπιναν, όταν πήρε το θάρρος να τη φιλήσει.

https://www.instagram.com/tv/CLfCIRXnoAP/?utm_source=ig_embed

Εκείνη, όμως, αναστατώθηκε και του είπε να μην το ξανακάνει. Καθώς εξελίσσεται η ιστορία και γίνεται όλο πιο σκοτεινή και σκληρή, ο νεαρός ομολογεί στους σιωπηλούς φίλους του πως η κοπέλα ζαλισμένη πλέον από το αλκοόλ αποκοιμάται, ενώ εκείνος εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία ασελγεί πάνω της.

Κλείνοντας με το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας «Δεν είναι απλά μία ιστορία. Είναι ομολογία.», η νέα εκστρατεία του DUO υπενθυμίζει πως η σεξουαλική κακοποίηση είναι ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους. Ο στόχος της καμπάνιας είναι η πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης, που εξαρτάται από τις αντιλήψεις μας στο άκουσμα παρόμοιων ιστοριών καθώς και την προσωπική μας παρέμβαση.




Δες και αυτό!