Ο αστέρας του «Beauty and the Beast» Luke Evans επιβεβαίωσε ότι έχει χωρίσει από τον πρώην καλλιτέχνη σύντροφό του, Rafael Olarra, σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στους The Times.

Rafael Olarra, Luke Evans
Rafael Olarra, Luke Evans

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει μαζί από το καλοκαίρι του 2019 και δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους τον Φεβρουάριο του 2020. Οι φανς είχαν υποθέσει τον χωρισμό τους, όταν ο Evans σταμάτησε να ακολουθεί τον Olarra στο Instagram και διέγραψε όλες τους τις φωτογραφίες. Ο Evans επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, λέγοντας «Είναι αυτό που είναι».

Μίλησε, επίσης, για την επιθυμία του να ξεκινήσει μια οικογένεια και είπε ότι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει μια οικογένεια μόνος του. «Το σκέφτηκα πολλές φορές», είπε ο Evans όταν ρωτήθηκε αν είχε σκεφτεί να γίνει μπαμπάς, «και καθώς μεγαλώνω σκέφτομαι, ότι ίσως να έπρεπε να το κάνω». «Δε θέλω να γίνω ένας μεγάλος ηλικιακά μπαμπάς… αλλά θα ήθελα να γίνω μπαμπάς», συνέχισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luke Evans (@thereallukeevans)

“Υπάρχει μεγάλη ευχαρίστηση στο να μεταδώσεις τις εμπειρίες σου και στο να αναθρέψεις ένα ισχυρό, ανοιχτόμυαλο, ευγενικό, και με σεβασμό άνθρωπο, που μπορεί να βγει στον κόσμο και να κάνει κάτι καλό.”

Ο Evans μίλησε, επίσης, για τον πρώτο γκέι χαρακτήρα, που καλείται να ενσαρκώσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην επερχόμενη σειρά «Nine Perfect Strangers».

«Ήταν ωραίο να παίζω έναν γκέι χαρακτήρα, μετά από τόσα χρόνια, που υποδύομαι ρόλους στη σκηνή και την οθόνη», είπε ο Evans.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luke Evans (@thereallukeevans)


Το «Nine Perfect Strangers» είναι ένα επερχόμενο θρίλερ που δημιουργήθηκε από τον David E. Kelley και πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Manny Jacinto, Samara Weaving, Regina Hall, Michael Shannon και Tiffany Boone. Θα κάνει το ντεμπούτο του στο Hulu το 2021. Είναι, επίσης, επικεφαλής του «Pembrokeshire Murders» που έκανε πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 11/01/21.

Οι πιο hot στιγμές του Luke Evans