Δύο ανταγωνίστριες αθλήτριες Ολυμπιακών Αγώνων αρραβωνιάστηκαν

21/12/2020
από

Η Amanda Chidester και η Anissa Urtez είναι αθλήτριες σόφτμπολ ολυμπιακού επιπέδου, που θα βρεθούν αντιμέτωπες στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το επόμενο έτος. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, οι δύο τους είναι μαζί στη ζωή εδώ και χρόνια και πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anissa Urtez (@nniiiss)

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του Outsports, Five Rings To Rule Them All, η Chidester, από την ομάδα των Η.Π.Α., και η Urtez από την ομάδα του Μεξικό, μίλησαν για την έκπληξη της πρότασης γάμου και για το πώς διαχειρίζονται τον ανταγωνισμό μεταξύ τους.

«Δε γνωριζόμαστε όταν είμαστε στο γήπεδο. Είναι αγώνας» είπε η Chidester, που ήταν εκείνη που έκανε και την πρόταση γάμου.

Οι Chidester και Urtez άρχισαν να είναι μαζί το 2018, ενώ ήταν συμπαίκτριες στο Scrap Yard Fast Pitch. Σήμερα, και οι δύο έχουν υπογράψει στο πρωτάθλημα σόφτμπολ Athletes Unlimited, το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του σεζόν το 2020.

“Είχαμε πολλές συζητήσεις γι’ αυτό”, εξήγησε η Chidester.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Chidester (@chiddy3)

“Όποια κι αν φέρει ένα μετάλλιο, θα είμαστε ευτυχείς η μία για την άλλη, ανεξάρτητα από οτιδήποτε. Ό,τι κι αν γίνει.”

Το ζευγάρι γνώριζε ήδη ότι θα βρίσκονται η μία αντιμέτωπη από την άλλη, κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2020, οπότε η Chidester θεώρησε καλύτερο να κάνει την πρόταση μετά τους αγώνες. Φαινόταν σωστό να επικεντρωθούν στη νίκη και την εκπροσώπηση των χωρών τους πρώτα πριν σκεφτούν τον εαυτό τους, εξήγησε.

Τα σχέδια, όμως, της Chidester χρειάστηκε να αλλάξουν, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

«Πρέπει να το καθυστερήσω τότε;» αναρωτήθηκε. «Πρέπει να περιμένω;»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anissa Urtez (@nniiiss)


Το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει μαζί στη Γιούτα και να κάνει εκεί μία εκδρομή με φιλικά τους πρόσωπα, στο Εθνικό Πάρκο Zion και σε άλλα σημεία, που είχε επισκεφτεί το ζευγάρι, όταν άρχισαν να βγαίνουν.

«Ετοιμαζόμασταν απλώς να μετακομίσουμε στη Γιούτα και έτσι σκεφτόμουν «Ξέρεις τι, θα ήταν μια υπέροχη αρχή, θα μετακινηθούμε στη Γιούτα μαζί, θα είμαστε αφοσιωμένες και όλα αυτά».

Με τη βοήθεια των αμοιβαίων φίλων τους, η Chidester έκανε τελικά ένα πρωί που επισκέφτηκαν το φημισμένο και γραφικό Horseshoe Bend την πρότασή της. Η παρέα τους ήξερε ότι θα γίνει εκείνο το πρωί και βοήθησαν να το κανονίσουν, ώστε να έχουν μια τέλεια εικόνα για να καταγράψουν την πρόταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Chidester (@chiddy3)

«Κυριολεκτικά δεν είχα ιδέα», θυμάται η Urtez. «Πάντα κάναμε συζητήσεις σχετικά με τα μεγέθη των δαχτυλιδιών και τον γάμο μας και όλα αυτά τα πράγματα. Σκέφτηκα απλώς ότι ήμασταν σε μία ακόμη εκδρομή με την παρέα μας και πηγαίνουμε σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη και μετά γυρίζω και τη βλέπω να έχει πέσει στο γόνατο.»

Φυσικά, η Urtez είπε ναι.

«Το έκανε τόσο καλά», θυμάται τον προγραμματισμό της Chidester. «Ήταν όμορφο, ήταν τέλειο.»

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε την πρότασή του, προκειμένου να αποτελέσει έμπνευση για άλλες/ους ΛΟΑΤΚΙ+ αθλήτριες/τές.




Δες και αυτό!