Ο Ben Platt αποκαλύπτει ότι αρραβωνιάστηκε για δεύτερη φορά με τον σύντροφο του

31/05/2023
από
Η αγάπη κερδίζει ξανά!

Ο πρωταγωνιστής του Dear Evan Hansen, Ben Platt και ο αρραβωνιαστικός του Noah Galvin (επίσης από το Dear Evan Hansen στο Broadway) αρραβωνιάστηκαν ξανά, αφού ο Galvin του έκανε πρόταση γάμου μετά την αρχική πρόταση του Platt τον Νοέμβριο.

«Μου έκανε πρόταση γάμου και εκείνος», έγραψε ο Platt σε ένα story στο Instagram του τη Δευτέρα 29 Μαΐου μαζί με μια φωτογραφία που δείχνει το νέο του δαχτυλίδι αρραβώνων με ζαφείρι που ταιριάζει με αυτό που έδωσε στον Galvin πέρυσι.

ben platt's instagram

Μοιράστηκε επίσης μια άλλη φωτογραφία με τους δυο τους να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μπροστά σε ένα ηλιοβασίλεμα, ενώ φορούσαν καπέλα για πάρτι και μια ζώνη που έγραφε «γαμπρός».

Noah Galvin and Ben Platt

Αυτοί οι δύο είναι πραγματικά ένα ζευγάρι φτιαγμένο στον παράδεισο του Broadway!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί για πάνω από τρία χρόνια. Γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν μαζί στο Dear Evan Hansen, έγιναν φίλοι και σύντομα ξεκίνησαν τη σχέση τους. Ο Platt έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο Νοέμβριο, αποκαλύπτοντας το σε μια ανάρτηση όπου έδειχνε μια αυθόρμητη φωτογραφία και έλεγε: «συμφώνησε να κάνουμε παρέα για πάντα».

Ο Galvin και ο Platt πρωταγωνιστούν μαζί στην επερχόμενη κωμωδία Theater Camp, την οποία έγραψαν επίσης μαζί με τους φίλους τους Molly Gordon και Nick Lieberman. Η ξεκαρδιστική και ειλικρινής κωμωδία ακολουθεί το προσωπικό και τους κατασκηνωτές του Adirond Acts, μιας θερινής θεατρικής κατασκήνωσης που κινδυνεύει να κλείσει αφού ο ιδιοκτήτης της έπεσε σε κώμα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Amy Sedaris, Patti Harrison, Owen Thiele, Nathan Lee Graham, Caroline Aaron, Jimmy Tatro και το αστέρι του The Bear, Ayo Edebiri.

Θα κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη στις 14 Ιουλίου.
Δες και αυτό!