Η αστυνομία έκανε έφοδο σε όργιο 52 ατόμων σε ένα σπίτι στο Βέλγιο, λίγα μόλις μέτρα από μια κλινική COVID-19 και μόλις δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψη του Ούγγρου ομοφοβικού ευρωβουλευτή, που συμμετείχε σε όργιο στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου το σεξ-πάρτι των 52 ατόμων ήταν το τρίτο όργιο. Σύμφωνα με το Independent, όλα τα άτομα που συμμετείχαν συμπεριλαμβανομένων των σεξεργατριών – ήταν γαλλικής καταγωγής. Όλα τα άτομα πλήρωσαν περίπου 250 ευρώ το καθένα στον οικοδεσπότη για να καλυφθούν τα έξοδα σε αλκοόλ, ναρκωτικά και σεξεργάτριες/τες.

Μία ομάδα της αστυνομίας 20 ατόμων εισέβαλε στο σπίτι στις 3 π.μ. και έριξε πρόστιμα 250€ για παραβίαση των περιορισμών του κορονοϊού στα 52 συμμετέχοντα άτομα, που περιγράφονται από τις αρχές ως «γυμνά ή ελαφριά ντυμένα.» 

Δύο παρευρισκόμενα άτομα τιμωρήθηκαν επίσης για την κατοχή ναρκωτικών και για laughing gas.

Το σεξ πάρτι, σε μια ενοικιαζόμενη εξοχική κατοικία κοντά σε μια κλινική COVID-19, αντιμετώπισε άμεση αντίδραση από τις αρχές του Βελγίου.

Ο δήμαρχος της επαρχίας Βίρτον, François Culot, έδωσε καταδικαστική απόφαση εναντίον των ατόμων που συμμετείχαν στο όργιο, σε συνέντευξη με την εφημερίδα του Βελγίου La Meuse. «Είμαι θυμωμένος» , είπε. “Μερικοί άνθρωποι δε σέβονται τίποτα!” 

“Διοργάνωση παράνομου πάρτι στη μέση της νύχτας μπροστά από μια κλινική, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με COVID; Αυτό είναι απαράδεκτο!” 

Ο δε Ούγγρος ευρωβουλευτής József Szájer αναγκάστηκε να παραιτηθεί, όταν βρέθηκε σε γκέι όργιο πριν από μερικές εβδομάδες και υπήρξε και πάλι έφοδο από την αστυνομία.

Tι συμβαίνει με τον κορoνοϊό και τις σεξουαλικές επαφές