Κουήρ «ξωτικό» απαντά στην επιστολή του αγοριού που ρωτάει αν ο Θεός «με αγαπάει που είμαι γκέι»

07/12/2020
από
επιστολή, ξωτικό

Ένα κουήρ «ξωτικό» αποκάλυψε ότι απάντησε σε μια σπαρακτική επιστολή ενός αγοριού προς τον Άγιο Βασίλη, ρωτώντας τον, αν υποστηρίζει την ΛΟΑΤ+ κοινότητα και αν ο Θεός «με αγαπάει που είμαι γκέι.» 

Η Επιχείρηση του Άγιου Βασίλη Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (USPS) στις Η.Π.Α., η οποία συντονίζει τις απαντήσεις σε επιστολές, που απευθύνονται στον πατέρα των Χριστουγέννων, μοιράστηκε ένα μήνυμα από ένα αγόρι που ονομάζεται Will.

Η επιστολή του έγραψε: «Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, υποστηρίζεις τη ΛΟΑΤΚ κοινότητα; Κι αν μπορείς να μιλήσεις στον Θεό, μπορείς να του πεις ότι τον αγαπώ, και [να τον ρωτήσεις] αν με αγαπάει που είμαι γκέι [;]» ρώτησε ο Will.

Η επιστολή σπάραξε τις καρδιές όλων, όταν κοινοποιήθηκε στο Twitter, αλλά ευτυχώς ο Will έλαβε μια απάντηση.

Ο Michael Muñoz είναι ένας κουήρ ξωτικό-εθελοντής, που συνεργάζεται με την Επιχείρηση του Άγιου Βασίλη και εμφανίστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Dear Santa» .

Τα περασμένα Χριστούγεννα, ο Muñoz θεώρησε ότι “χρειαζόταν ένα διάλειμμα” από τα εθελοντικά του ξωτικά-καθήκοντα, μέχρι που είδε την επιστολή του Will.

Δήλωσε στο The Advocate: «Ήμουν αδιάφορος. Κάθε χρόνο διαβάζω δεκάδες γράμματα από παιδιά. Μερικά ζητούν παιχνίδια, αλλά τα περισσότερα ζητούν ρούχα, ή δώρα για τις μητέρες τους, καθώς δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τίποτα.»

“Αυτό που το έκανε διαφορετικό με αυτήν την επιστολή, και πολύ δύσκολο για μένα, ήταν το να διαβάζω ότι δε ζήτησε καν κάποιο αντικείμενοι. Το μόνο που ήθελε ήταν να γνωρίζει ότι ο Θεός τον αγαπά και γίνεται αποδεκτός. Λοιπόν, πώς θα μπορούσα να μην απαντήσω στην επιστολή του, καθώς είμαι ένας κουήρ Λατίνος άνδρας, που μεγάλωνε και είχε τα ίδια ακριβώς συναισθήματα;” 

«Μέσα σε λίγα λεπτά είχα στείλει μηνύματα στην οικογένειά μου, εκείνη που επέλεξα και την εξ αίματος, και γίναμε μία ομάδα για να του προσφέρουμε τα μεγαλύτερα, πιο γκέι, και γεμάτα αγάπη Χριστούγεννα, που θα θυμάται για πάντα!» 

Ο Muñoz «κινητοποίησε» γρήγορα το δίκτυο των κουήρ φίλων του και της οικογένειάς του για να στείλει στο νεαρό αγόρι μια συλλογή από ΛΟΑΤ+ παιδικά βιβλία και ένα σκουφί του Άγιου Βασίλη στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Αν και δεν έχει λάβει εκ νέου απάντηση από τον Will, ο Muñoz είπε ότι συχνά τον τελευταίο καιρό «διαλογίστηκε και προσευχήθηκε για να είναι ασφαλής, υγιής, καλά και το πιο σημαντικό, περιτριγυρισμένος από αγάπη.» 

Σε ένα μήνυμά του προς τα όλα ΛΟΑΤ+ παιδιά, που μπορεί να έχουν μια δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το κουήρ ξωτικό λέει:

“Η αγάπη και η χαρά έρχονται σε πολλές μορφές, και μερικές φορές σας βρίσκουν, και άλλες φορές πρέπει να τις βρείτε μόνα σας. Δυστυχώς, θα υπάρχει πάντα ένας εκφοβιστής, ή κάποιος με κάτι αρνητικό να πει, αλλά αν αγαπάς τον εαυτό σου, δίνεις αγάπη και διαδίδεις αγάπη, δεν μπορεί να σε επηρεάσει. Θυμηθείτε, ο Ρούντολφ ήταν διαφορετικός, εκφοβισμένος, και τολμώ να πω, ήταν και χωρίς αγάπη. Αλλά στο τέλος οι διαφορές του τον έκαναν όμορφο και ήρωα. Οι διαφορές σας είναι αυτές που σας κάνουν μοναδικά και όμορφα και κανείς δεν μπορεί να σας το πάρει αυτό.”   

https://avmag.gr/133262/zitise-apo-ton-agio-vasili-na-rotisei-ton-theo-me-agapaei-poy-eimai-gkei/




Δες και αυτό!