Τα McDonald’s βοηθούν το G-A-Y Club να παραμείνει ανοιχτό

01/12/2020
από
COVID-19, McDonald's, G-A-Y Club, Λονδίνου, πανδημία

Τα McDonald’s στήριζουν, ώστε το G-A-Y Club του Λονδίνου να μπορέσει παραμείνει ανοιχτό εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Τα McDonald’s βοηθούν το Heaven (το σπίτι του G-A-Y, ενός από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα του Λονδίνου) να παραμείνει ανοιχτό, κάτω από τα νέα πρωτόκολλα φιλοξενίας “υψηλής προειδοποίησης” εν μέσω αυξανόμενων περιστατικών COVID-19, σύμφωνα με το iNews.

G-A-Y Club, Λονδίνο
LΤο εξωτερικό του G-A-Y στις 21 Νοεμβρίου 2020 στο Λονδίνο, Αγγλία. (Φωτογραφία από τον Jamie Thistlethwaite / Getty Images)

Με το Λονδίνο να μπαίνει σε 2ο κύκλο περιορισμών lockdown από την Τετάρτη, τα κλαμπ που δε σερβίρουν φαγητό, δε θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να παραμείνουν ανοιχτά. Εκεί, έρχεται το franchise των McDonald ακριβώς για να συναντήσει το G-A-Y προσφέροντας τη δυνατότητα στο κλαμπ να παραμείνει ανοιχτό, με την παροχή γευμάτων. Ο ιδιοκτήτης του G-A-Y, Jeremy Joseph, ανακοίνωσε τη συνεργασία με τα McDonald’s μέσω Twitter.

Η συνεργασία με τα κοντινά McDonald’s έρχεται σε μια στιγμή, που οι κουήρ χώροι του Λονδίνου επηρεάζονται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια περιορισμών.


«Η πανδημία είχε σημαντικό αντίκτυπο στους ΛΟΑΤΚΙ+ χώρους μας, οι οποίοι γνωρίζουμε ότι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην υποστήριξη της κοινότητας, ενεργώντας ως ασφαλή καταφύγια, όπου μπορούν να αισθάνονται άνετα και ελεύθερα τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα» , δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan, ανακοινώνοντας μία χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης για 11 κουήρ χώρους.

«Γι’ αυτό εργαζόμαστε σκληρά για την προστασία αυτών των χώρων, αλλά και γιατί το δημαρχείο παρέχει επενδύσεις και υποστήριξη σε μια κρίσιμη στιγμή για τους χώρους μας, για να διασφαλίσουμε ένα μέλλον για τη ζωντανή ΛΟΑΤΚΙ+ σκηνή σε όλη την πρωτεύουσα» δήλωσε ακόμη ο δήμαρχος Khan.

Τον Οκτώβριο, ο Joseph αμφισβήτησε νόμιμα (αν και απέτυχε) τον χειρισμό της βιομηχανίας φιλοξενίας από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Boris Johnson κατά τη διάρκεια περιοριστικών μέτρων του lockdown, που περιλάμβαναν την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10:00 μ.μ.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας «δεν έχει κανένα απολύτως νόημα» και «κάνει το αντίθετο από το να προστατεύει τους ανθρώπους, ωθώντας τους ταυτόχρονα στο δρόμο» , είπε ο Joseph.

https://avmag.gr/131242/zitoyn-to-mpoikotaz-ton-mcdonald-s-logo-tis-drag-queen-sti-diafimisi/




Δες και αυτό!