Η απόλυτη επιτυχεία του Fashion Room Service – See Now, Buy Now Edition

16/11/2020

Περισσότεροι από 6.000 λάτρεις της μόδας συντονίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου στις οθόνες τους αναπαυτικά και ασφαλείς, για να παρακολουθήσουν το πρωτοποριακό fashion show, The Fashion Room Service – See Now, Buy Now Edition μέσω live stream! Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε το show, 1.000 V.I.Ps είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα Beefeater Pink long drinks τους τα οποία έφτασαν στον σπίτι τους λίγο πριν την μεγάλη έναρξη του show!

Για πρώτη φορά, 22 Έλληνες designers και διεθνή fashion brands αναδείχθηκαν μέσα από ένα μοναδικό fashion show, παραγωγής του περιοδικού Ozon. Παράλληλα, όλες οι δημιουργίες τους ήταν διαθέσιμες για αγορά με ένα κλικ στο dedicated online shop, fashionroomservice.gr το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020.

Στο κανάλι του περιοδικού Ozon στο youtube, το show μέχρι και σήμερα έχει 4.000 views και περισσότερα από 150 comments εντυπώσεων του κοινού. Κατά την διάρκεια του live stream το βράδυ της Πέμπτης, στο Instagram account του περιοδικού συντονίστηκαν 1.400 χρήστες. Στην σελίδα του περιοδικού Ozon στο facebook, το show μέχρι και σήμερα έχει ξεπεράσει τα 2,600 views. Τέλος, η επίσημη σελίδα της ενέργειας, η οποία φιλοξενεί και το dedicated e-shop, fashioroomservice.gr, μέσα σε μια εβδομάδα έχει συγκεντρώσει 6.000 unique users! Στην επικοινωνία της ενέργειας συμμετείχαν συνολικά 32 social media influencers, οι οποίοι ανέδειξαν μέσα από τα προσωπικά του Instagram accounts τις δημιουργίες των σχεδιαστών αλλά και το Beefeater Pink special kit.

Για πρώτη φορά, 22 Έλληνες designers και διεθνή fashion brands αναδείχθηκαν μέσα από ένα μοναδικό fashion show, παραγωγής του περιοδικού Ozon. Παράλληλα, όλες οι δημιουργίες τους ήταν διαθέσιμες για αγορά με ένα κλικ στο dedicated online shop, fashionroomservice.gr το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020.

Όσοι δεν πρόλαβαν ακόμα να παρακολουθήσουν το fashion show και να ενημερωθούν για τις νέες Φθινοπωρινές τάσεις, μπορούν να επισκεφθούν το κανάλι του περιοδικού Ozon στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=RrsVz2xMDd4&ab_channel=ozonmag

Στην phygital ενέργεια συμμετέχουν οι: Alexios Romanos, Katerina Vassou jewellery, Badila, Himonico, Charalampia, Mario, Christiana Vardakou, Irene Hussein , Lau, Chalkia, Halima, Βonendis, Antonio Boggati, Miss Polyplexi , Tonia Makri, Antibodies, Art & industry, Artemis & Apollon αλλά και international street style εταιρειών και καταστημάτων όπως Fila & Saucony Originals, Cabaia και Buffalo shoes. Παρουσιάστρια στο fashion show είναι η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη και το catwalk φιλοξενεί το ξενοδοχείο Hilton Athens.

Η physical εμπειρία του Fashion Room Service όπου τα συμμετέχοντα brands θα έχουν τη δική τους φυσική παρουσία για 14 ημέρες θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο POP UP Store Ελλήνων σχεδιαστών που θα φιλοξενήσει το Metaphor (Δορυλαίου 10, Πλατεία Μαβίλη).

Το Metaphor είναι το νέο project της δημιουργικής ομάδας του περιοδικού Ozon. Το design του Μetaphor φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου PILA Studio, το οποίο έχει σχεδιάσει πρόσφατα το showroom του οίκου Versace στη Νέα Υόρκη, ενώ παραλληλα την επιμέλεια του νέου αυτή design concept έχει ο Βασίλης Μπαρτζώκας και το Archisearch.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Ozonweb.com
Facebook.com/OZONmag
Instagram.com/OZON_mag
Twitter.com/OZONMagazine
Email: [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!