O Harry Styles ποζάρει με ένα φόρεμα για το εξώφυλλο της Vogue

14/11/2020

Το αστέρι της μουσικής, που έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι δεν του αρέσουν τα στερεότυπα αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της Vogue στο τεύχος Δεκεμβρίου, φορώντας ένας Gucci φόρεμα βικτοριανού στιλ με μαύρη επένδυση σε συνδυασμό με ένα ναυτικό Gucci blazer.

Στα πλάισια της συνέντευξης, το περιοδικό μίλησε και με την αδερφή του Styles, Gemma, κάτι που αποτέλεσε «έκπληξη» για τη μητέρα τους.

«Στη μαμά μας άρεσε να μας ντύνει», θυμάται η Gemma. «Το μισούσα πάντα, στο Harry όμως άρεσε. Έκανε μερικά πραγματικά περίτεχνα ρούχα από papier-mâché».

Μιλώντας για το δικό του προσωπικό στυλ, ο τραγουδιστής είπε: «Ποτέ δεν μπορείς να είσαι υπερβολικός. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα».

«Οι άνθρωποι που θαυμάζω στη μουσική – ο Prince και ο David Bowie και ο Elvis και ο Freddie Mercury και ο Elton John – είναι άνθρωποι του σόου», συνέχισε. «Ως παιδί ήταν εντυπωσιακό. Τώρα θα φορέσω κάτι που είναι πραγματικά φανταχτερό και δεν νιώθω περίεργα όταν το φοράω. Νομίζω ότι αν πάρετε κάτι που το αισθάνεστε καταπληκτικό, είναι σαν μια στολή υπερήρωα. Τα ρούχα είναι εκεί για να μας διασκεδάσουν να πειραματιστούμε μαζί τους και να παίξουμε».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι φοράει ρούχα που για κάποιους θεωρούνται γυναικεία, ο ίδιος δήλωσε: «Αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό είναι ότι όλες αυτές οι απόψεις έχουν αρχίσει κάπως να καταρρέουν. Αν αφαιρέσουμε αυτή την άποψη ότι υπάρχουν ρούχα για άνδρες και ρούχα για γυναίκες, αν αφαιρέσουμε αυτά τα εμπόδια, διευρύνουμε την αρένα στην οποία μπορείτε να παίξουμε. Μερικές φορές θα πάω σε καταστήματα και απλά κοιτάζω τα γυναικεία ρούχα νομίζοντας ότι είναι καταπληκτικά. Είναι σαν οτιδήποτε – όποτε βάζετε εμπόδια στη ζωή σας, περιορίζετε τον εαυτό σας. Υπάρχει τόση χαρά να παίζεις με τα ρούχα».

«Είναι αρκετά ισχυρό και εξαιρετικό να βλέπεις κάποιον στη θέση του αυτή να επαναπροσδιορίζει τι μπορεί να σημαίνει να είσαι άντρας με αυτοπεποίθηση», δήλωσε στο περιοδικό η διευθύντρια της Styles’s Don’t Worry Darling, Olivia Wilde.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!