Στις 30 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το studio album του -non binary- καλλιτέχνη Sam Smith με τίτλο «Love Goes».

«Αυτό το άλμπουμ αντικατοπτρίζει την πρώτη μου κανονική σχέση, που ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Και νιώθω πολύ πιο ώριμος μετά από αυτή», αναφέρει στη βρετανική Vogue το μουσικό αστέρι που ακούει στο όνομα Sam Smith, αναφερόμενο στον νέο του δίσκο.

To «Love Goes» θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 30 Οκτωβρίου από τη MINOS-EMI, a Universal Music Company, μετά από μια αναβολή λίγων μηνών λόγω της πανδημίας.

«Πριν την καραντίνα, δεν είχα βρεθεί πραγματικά σπίτι για περίπου οκτώ χρόνια. Και άρχισε να έχει συνέπειες στην ψυχική μου υγεία… Μελαγχολούσα πολύ», περιγράφει.

«Και βασίζομαι σε πολλούς ανθρώπους εδώ και πολύ καιρό. Βασικά έπρεπε να πατήσω ξανά στο έδαφος και ήταν υπέροχο».

«Συνήθως πηγαίνω στο στούντιο, κάθομαι στο πιάνο και απλώς πλαντάζω στο κλάμα και γράφω πραγματικά λυπητερά πράγματα. Όμως αυτή τη φορά, πήγα στο στούντιο και έγινε αυτός ο ασφαλής χώρος όπου μπορούσα να εκφράσω τον εαυτό μου και να χορέψω και να γράψω», εξήγησε.

«Πολλά από τα τραγούδια… είναι γλυκά μικρά pop τραγούδια… αυτό που ένιωθα τότε ήταν τόσο βαρύ, που ήταν τόσο ωραίο που ένιωσα μια ανακούφιση στο στούντιο», πρόσθεσε.

Μια πρώτη γεύση του δίσκου πήραμε με την κυκλοφορία του τραγουδιού Diamonds.

Πριν λίγο καιρό ο αστέρας της ποπ, που έχει κερδίσει αρκετά βραβεία (Όσκαρ και Γκράμι) , έκανε coming out ως non binary και genderqueer. 

Στις 30/10 έρχεται το νέο άλμπουμ καθώς και ένας διαγωνισμός στο Instagram του Αntivirus για 3 τυχερά άτομα. Stay tuned!