Kylie Minogue: Ήμουν η χειρότερη Kylie στις “βραδιές Kylie” σε γκέι μπαρ

08/10/2020

Το ποπ είδωλο Kylie Minogue εμφανίστηκε στο podcast της τραγουδιστριας Jessie Ware και μίλησε για την “οργανική σχέση αγάπης” που έχει με τους κουίρ θαυμαστές της καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας της, ενώ αποκάλυψε ότι συνήθιζε να πηγαίνει σε “βραδιές Kylie” σε διάφορα γκέι μπαρ που γίνονταν για να διασκεδάσει και να συναναστραφεί με τους φαν της που ντύνονταν σαν κι αυτή.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της η Kylie Minogue στην μουσική σκηνή δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη που έχει για τους ΛΟΑΤΚΙ+ θαυμαστές της και την κοινότητα γενικότερα και φυσικά τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Η Minogue είπε στην Ware ότι πρωτοανακάλυψε ότι τα γκέι μπαρ διοργάνωναν “βραδιές Kylie” όπου θαμώνες και καλλιτέχνες ντύνονταν σαν την ίδια, στην δεκαετία των 90s.

“Ήμουν στο Σίδνεϊ και δούλευα. Περνούσαμε από την Oxford street, όπου εκεί είναι τα πιο γνωστά γκέι κλάμπ, και κάποιο άτομο είπε: ‘Οου, υπάρχει βραδιά Kylie σήμερα’, και δεν είχα ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο.” 

Φυσικά η Minogue ήθελε να δει περί τίνος πρόκειται. Παρόλα αυτά ο μάνατζερ της δεν την άφησε να πάει. Αλλά δεν άφησε την απογοήτευση της πρώτης βραδιάς να την σταματήσει. “Πηγαίνω σε βραδιές Kylie από τότε” , συνέχισε “και είμαι η χειρότερη Kylie από όλες τις Kylies, είναι ξεκαρδιστικό” .

Φωτογραφία της Kylie Minogue από βραδιά σε γκέι μπαρ της Αυστραλίας | Εικόνα: izismile.com

Η Kylie θυμήθηκε μια συγκεκριμένη βραδιά στα μέσα του ’90. “Πήγα σε ένα γκέι μπαρ επειδή ήταν βραδιά Kylie, και υπάρχει μια φωτογραφία με εμάς, 4 Kylie -μεγάλες Kylie- και εγώ, που φαίνομαι σα να μην ταιριάζω εκεί” , είπε γελώντας.

Η Minogue είπε ότι δεν έχει “διαφημίσει” ποτέ την εαυτή της στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά οι κουιρ θαυμαστές της μαζεύτηκαν αμέσως μετά το πρώτο της album το 1988.

“Τότε ήταν που ξεκίνησε, και είναι μια οργανική σχέση αγάπης από τότε” .

Η Kylie Minogue ήταν από πάντα υπέρμαχος των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Το 2016 ανακοίνωσε ότι δε θα παντρευτεί τον τότε αρραβωνιαστικό της, Joshua Sasse, αν δε νομιμοποιηθεί ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών στην Αυστραλία.

Μιλώντας στη New York Post το 2018 είχε πει ότι το αισθάνεται “φυσιολογικό” να την αποκαλούνε γκέι είδωλο.

“Μου το ρωτάνε συχνά, δεν έχω κάποια απάντηση. Θα έλεγα ότι αισθάνομαι ωραία, αλλά πιο πολύ το αισθάνομαι φυσιολογικό” .

Επίσης, δήλωσε ότι η κουίρ κοινότητα της έχει σταθεί και σε δύσκολες στιγμές της.

“Νιώθω ότι αισθάνονται λίγο προστατευτικοί απέναντι μου” , είπε. “Δεν με καταδικάζουν – απλά με υποστηρίζουν” .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!