Δεν είναι τυχαία ένα από τα μεγαλύτερα gay icon. O λόγος για την Kylie Minogue και τον αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse που ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν μέχρι να περάσει ο νόμος για τους gay γάμους στην Αυστραλία.

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε στις αρχές του χρόνου, πήρε αυτή την απόφαση με αφορμή το σχετικό δημοψήφισμα που ίσως διεξαχθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση, ο βρετανός Joshua Sasse δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εγώ και η Kylie δεν θα παντρευτούμε μέχρι να περάσει ο νόμος στην Αυστραλία. Όταν ανακάλυψα ότι ο gay γάμος είναι παράνομα στην Αυστραλία έμεινα έκπληκτος.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω σε οποιοδήποτε επίπεδο, είτε πρόκειται για την ηθική ή τη θρησκέια ή το οτιδήποτε, γιατί να έχω εγώ το δικαίωμα να παντρευτώ το πρόσωπο που αγαπώ και ενώ κάποιος όχι, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού”.

Λίγο μετά την μετάδοση της συνέντευξη, η Kylie σχολίασε στο Twitter:

screen-shot-2016-10-06-at-1-46-55-pm

και μετά στο Instagram

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!