WWE 2k Battlegrounds; Καλύτερα WW-Ιιχ! | Review

01/10/2020

Το μόνο που ξέρω από Wrestling είναι ο Hugh Hogan, o The Rock και η σειρά του Netflix GLOW με πρωταγωνίστρια την Alison Brie. Και τα τρία από τα παραπάνω μου αρέσουν, οπότε είπα, γιατί να μη δοκιμάσω και τοWWE 2k Battlegrounds; Ελπίζω να βλέπετε τον λανθασμένο τρόπο σκέψης μου, γιατί αυτό που ακολούθησε παρακάτω, όπως θα διαβάσετε και στο review αυτού του παιχνιδιού για το Nintendo Switch, είναι απλά καταστροφή.

Στην αρχή ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος με τoν τίτλο. Μου αρέσουν τα fighting games, οπότε γιατί όχι, τι έχω να χάσω; Κάντε λίγο υπομονή και θα καταλάβετε σε λίγο τι έχασα… Έβαλα το παιχνίδι στο Switch και άρχισα να παίζω. Εύκολος χειρισμός, ωραία αστεία avatars, ματσάκια που είχαν πλάκα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Θα μου πείτε πιο είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι βαρέθηκα πολύ εύκολα…

Ξεκίνησα, όπως κάθε παιχνίδι που σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις έναν δικό σου χαρακτήρα, φτιάχνοντας τον δικό μου και άρχισα να κάνω διάφορους αγώνες. Οι πρώτες ώρες ήταν αρκετά διασκεδαστικές. Ωστόσο, δεν ξέρω κατά πόσο το παιχνίδι μου έβγαλε wrestling, πιο πολύ μου έβγαλε ένα απλό fighting game τύπου Super Smash bros με 3D movement. Μετά από αρκετά ματσάκια και αρκετές ώρες παιχνιδιού, μάζεψα αρκετά χρήματα για να ξεκλειδώσω νέους χαρακτήρες. Ο χαρακτήρας που επέλεξα να ξεκλειδώσω ήταν ο Hung Hogan και με χαρά τον επέλεξα για να κάνω μερικούς αγώνες μαζί του. Και τότε ήταν που ξενέρωσα. Δυστυχώς, όλοι οι χαρακτήρες είναι λίγο-πολύ ίδιοι. Όσο συνεχίζεις να παίζεις το παιχνίδι, τόσο πιο πολύ το συνειδητοποιείς. Άντε.. η μόνη διαφορά που έχουν είναι λίγο τα special move τους, αλλά νιώθω ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Μου δημιούργησε την αίσθηση ότι όλος αυτός ο κόπος και η ενέργεια του να ξεκλειδώσεις χαρακτήρες είναι απλά μια ψεύτικη προσπάθεια, καθώς αισθάνεσαι σαν να ξεκλειδώνεις skins και όχι ολόκληρους χαρακτήρες. Και δε θα σκάσω πραγματικά λεφτά για να ξεκλειδώσω ρούχα και χαρακτήρες αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Εικόνα: Nintendo

Μετά από ώρες παιχνιδιού και αφού ξεκλείδωσα 2-3 χαρακτήρες τότε ήταν που άρχισε το παιχνίδι να μου φαίνεται υπερβολικά επαναλαμβανόμενο. Ναι, υπάρχουν tag team αγώνες και κλουβιά με ηλεκτρισμό, αλλά όλα λίγο πολύ μου βγάλαν μια επανάληψη που απλά κάθε φορά το χειριστήριο γίνονταν όλο και πιο βαρύ πριν πιάσω το Switch μου για να παίξω αυτόν τον τίτλο.

Ok, μπορώ να του δώσω ότι το performance του ήταν σχετικά σταθερό (πέρα από ένα και δύο σημεία όπου κολλούσε), και ότι τα γραφικά του και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων ήταν αστείος, παρόλα αυτά όμως, αυτό δεν αντισταθμίζει το γεγονός ότι μετά από λίγες ώρες παιχνιδιού βαριέσαι την επαναληψιμότητα και θες να αλλάξεις τον τίτλο.

Εικόνα: Nintendo Life

Ίσως δεν είναι ο δικός μου τύπος παιχνιδιού. Ίσως έπρεπε να ήμουν περισσότερο φαν της Wrestling σκηνής για να το εκτιμήσω. Ίσως to release του συνέπεσε με το Super Mario 3D All Stars που μετά από αυτή την τελειότητα κι αυτόν τον διασκεδαστικό τίτλο όλα τα άλλα να μου φάνηκαν απλά μεχ… Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Ξέρω ότι αν δεν είσαι τόσο fan του τίτλου δύσκολα θα το απολαύσεις. Ίσως από την άλλη αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία αν έχεις λεφτά να πετάξεις για ένα παιχνίδι και δεν ξέρεις τι να πάρεις. Ποιος ξέρει, από εμένα είναι πάντως ένα μεγάλο μεχ.

Βαθμολογία: 5.5/10




Δες και αυτό!