Για το coming out και τις σχέσεις με την οικογένειά του, μίλησε ο Θέμης στα πλαίσια των “ριάλιτι εξομολογήσεων” στο Big Brother

O ίδιος περιέγραψε τα δύσκολα συναισθήματα που βίωσε λόγω της απόρριψης της οικογένειάς τους, επισημαίνοντας το πόσο πληγωτικό είναι για ένα παιδί να ζει χωρίς την υποστήριξη των γονιών του.

Αν με ρωτάτε, ο Θέμης επέλεξε τη χειρότερη εκπομπή για να μοιραστεί την ιστορία του. Αυτό όμως δε σημαίνει πως η ιστορία του δεν είναι αντιπροσωπευτική μιας δύσκολης πραγματικότητας που πολλά ΛΟΑΤ+ παιδιά καλούνται να διαχειριστούν στη χώρα μας.

Καθόλου λοιπόν δεν καταλαβαίνω τα περιπαικτικά σχόλια και τις ειρωνείες για όσα το συγκεκριμένο άτομο αποφάσισε να πει.

Μπορεί, καθόλου, να μη σεβόμαστε προγράμματα που προωθούν κουλτούρες βιασμού και ομοφοβίες. Σεβόμαστε όμως τις εμπειρίες και τα βιώματα ατόμων της κοινότητάς μας, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους σ΄αυτά. Σεβόμαστε και στεκόμαστε διακριτικά κάπου εκεί δίπλα.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!