Με Indya Moore άνοιξε την πασαρέλα του ο Jason Wu στη Νέα Υόρκη

16/09/2020
το άτομο Indya Moore
Εικόνα: Μike Cοppοla

Την Κυριακή, το άτομο Indya Moore, που παίζει στη σειρά Pose και γνωστό για την ακτιβιστική του δράση, άνοιξε το runway του Jason Wu, και περπάτησε στο διάδρομο από τερακότα προλογίζοντας την Άνοιξη 2021 του σχεδιαστή.

Με μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας άνοιξε η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για την Άνοιξη 2021.

Εικόνα: Μike Cοppοla

Το άτομο Indya Moore (το οποίο έχει δηλώσει ότι χρησιμοποιεί τις they/them αντωνυμίες) ευχαρίστησε τον Wu για την ευκαιρία που είχε από τον σχεδιαστή και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με το φόρεμα που έβαλε στην πασαρέλα.

https://www.instagram.com/p/CFGB64AH09O/

Η πασαρέλα έγινε με περιορισμένη παρουσία κοινού στην περιοχή της Tribreca και μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Runway360.

Τα κέρδη από τα 30$ από τις μάσκες που έδινε ο Wu στα άτομα που ήταν καλεσμένα, δωρήθηκαν σε άτομα της Νέας Υόρκης που τα είχαν ανάγκη, σύμφωνα με το Associated Press και οι καρέκλες που χρησιμοποιήθηκαν θα δωριστούν στην τραπεζαρία του οργανισμού για το AIDS, GMHC.

Εικόνα: Μike Cοppοla

Η Indya Moore, η οποία έγινε γνωστή, κυρίως, μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Pose του Ryan Murphy, μίλησε το 2019 για το sex trafficking και για τα όσα πέρασε ως έφηβη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Wu (@jasonwu) στις




Δες και αυτό!