“Σας ζητώ συγγνώμη”: Η Ellen DeGeneres απαντά για πρώτη φορά στις καταγγελίες των υπαλλήλων της

31/07/2020
από

Με μια επιστολή αποφάσισε να απαντήσει η Ellen DeGeneres στις καταγγελίες των υπαλλήλων της για απάνθρωπη συμπεριφορά και μετά την έναρξη εσωτερικής έρευνας για τις εργασιακές συνθήκες στην εκπομπή της.

Σύμφωνα με το Variety, η DeGeneres ζητά συγγνώμη για τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, παραδεχόμενη την ύπαρξη μιας κουλτούρας που δεν αντανακλά τις αξίες με τις οποίες ξεκίνησε την εκπομπή ενώ δεσμεύτηκε να βελτιώσει την κατάσταση.

«Την πρώτη μέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη εκείνη σύσκεψη πως το “The Ellen DeGeneres Show” θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας – κανείς ποτέ δε θα σήκωνε φωνή και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και νιώθω απογοήτευση που διαπιστώνω πως δεν τηρήθηκε η υπόσχεση. Και γι’αυτό ζητώ συγγνώμη» έγραψε η DeGeneres

«Ως κάποια που έχω κριθεί και σχεδόν έχασα τα πάντα γι’ αυτό που είμαι, πραγματικά καταλαβαίνω και βαθιά συναισθάνομαι αυτούς που αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή και άδικα, άνισα ή, ακόμα χειρότερα, αγνοούνται. Το να σκέφτομαι πως κάποιος από εσάς έχει νιώσει έτσι, για μένα είναι απαίσιο». 

«Δεν θα μπορούσα να έχω επιτύχει χωρίς τη δική σας συνδρομή. Το όνομά μου είναι στην εκπομπή και παίρνω την ευθύνη για ό,τι κάνουμε. Μαζί με την Warner Bros αμέσως ξεκινήσαμε εσωτερική έρευνα και από κοινού αναλαμβάνουμε δράση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Καθώς μεγαλώναμε με γεωμετρική πρόοδο, δεν στάθηκε δυνατό να έχω τον έλεγχο όλων και βασίστηκα σε όλους να κάνουν τη δουλειά με τον τρόπο που ήξεραν πως ήθελα. Προφανώς δεν το έκαναν. Αυτό θα αλλάξει τώρα και δεσμεύομαι να διασφαλίσω πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ξανά».

«Έχουμε προαναγγείλει πολλές αλλαγές στο προσωπικό, μαζί με τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που έχουν προκύψει, και κάνουμε τα πρώτα βήματα για να τα εφαρμόσουμε. Η Warner Bros. και η Ellen DeGeneres δεσμεύονται να διασφαλίσουν ένα εργασιακό περιβάλλον βασισμένο στο σεβασμό και τις ευκαιρίες χωρίς αποκλεισμούς».

H επιστολή αυτή ήρθε μετά την απόφαση τη WarnerMedia να ξεκινήσει έρευνα σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον στο The Ellen DeGeneres Show, αφού αρκετές καταγγελίες που βγήκαν στο φως αναφέρουν ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!