Η Μαντόνα “χρωστάει” ένα εκατομμύριο δολάρια στη Ρωσία και αρνείται να τα πληρώσει

21/07/2020

Το είδωλο της ποπ σκηνής αποκάλυψε πρόσφατα ότι αρνείται να πληρώσει ένα εκατομμύριο δολάρια στη Ρωσία επειδή παραβίασε τον νόμο κατά της γκέι προπαγάνδας.

Το πρόστιμο της επιβλήθηκε το 2012, όταν η Μαντόνα υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στο κατάμεστο στάδιο της Αγ. Πετρούπολης που τραγουδούσε. Οι νόμοι τις Ρωσίας απαγορεύουν σε οποιοδήποτε άτομο να μιλήσει υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με την πρόφαση ότι προστατεύουν τα παιδιά από τη “διαφθορά”,

“Έβγαλα αυτόν τον λόγο σε συναυλία μου στην Αγία Πετρούπολη πριν από 8 χρόνια”, μοιράστηκε η Μαντόνα με τους ακόλουθούς της στο instagram. “Έφαγα πρόστιμο ένα εκατομμύριο δολάρια από την κυβέρνηση επειδή υποστήριξα την γκέι κοινότητα. Ποτέ μου δεν πλήρωσα”.

Στο βίντεο, φαίνονται άτομα από το πλήθος να κυματίζουν rainbow σημαίες. Η Μαντόνα στέκεται στην σκηνή μαζί με τους χορευτές της κλείνοντας την συναυλία ενώ το πλήθος φωνάζει το όνομά της.

https://www.instagram.com/p/CC2JL6thF3s/

“Είναι μια περίεργη περίοδος για τον κόσμο”, ακούγεται να λέει. “Ταξιδεύω γύρω από τον κόσμο και το αισθάνομαι στον αέρα. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι αποκτούν όλο και περισσότερο φόβο απέναντι σε ανθρώπους που είναι διαφορετικοί. Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο μισαλλόδοξοι. Είναι μια πολύ τρομακτική περίοδος αλλά μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Έχουμε την δύναμη και δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε με τη βία, μπορούμε να το κάνουμε με την αγάπη.”

“Στέκομαι εδώ να πω ότι η γκέι κοινότητα και οι γκέι άνθρωποι εδώ και σε όλο τον πλανήτη έχουν τo ίδιο δικαίωμα να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, αξιοπρέπεια, ανεκτικότητα, συμπόνια, αγάπη. Είστε μαζί μου; Αν είστε μαζί μου θέλω να δω το ροζ σας βραχιολάκι. Αν είστε μαζί μου θέλω να σηκώσετε το χέρι σας και να δείξετε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας προς την γκέι κοινότητα”.

Μια θάλασσα με χέρια υψώθηκε στο αέρα και το πλήθος ακούγεται να φωνάζει με ενθουσιασμό.




Δες και αυτό!