“Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να καίγονται ζωντανοί ή να λιθοβολούνται”

01/07/2020
από

Η Hala Samir είναι από την Αίγυπτο και έχει τη δική της εκπομπή στη Watan TV. Πρόκειται για ένα κανάλι που έχει την έδρα του στην Κωνσταντινούπολη, με στόχο να προωθήσει την μουσουλμανική αλληλεγγύη στην Αίγυπτο.

Η Samir διατηρεί επίσης και το δικό της κανάλι στο YouTube, με τα βίντεό της να ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια προβολών.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στην τηλεόραση, η Samir θέλησε να μιλήσει για τον ιερό νόμο της Σαρία και τον τρόπο με τον οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται τα γκέι άτομα.

“Ο Ιμπάς Αμπάς ανέφερε τον Προφήτη Μωάμεθ. Αν βρεις άντρες που εμπλέκονται σε μια ομοφυλοφιλική πράξη – σκοτώστε τον ενεργητικό καθώς και τον παθητικό, Μην αρχίσετε να ρωτάτε: Είστε ενεργός ή παθητικός; Απλά σκοτώστε και τους δύο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Οι σύντροφοι του Προφήτη Μωάμεθ συμφώνησαν ομόφωνα ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να σκοτώνονται, αλλά είχαν διαφωνίες σχετικά με τη μέθοδο της δολοφονίας.

“Μερικοί είπαν ότι πρέπει να καούν ζωντανοί. Αυτός ήταν [ο Χαλίφης] Αλί. Ο Abu Bakr υποστήριξε αυτήν την απόφαση. Άλλοι είπαν ότι πρέπει να πεταχτούν από ψηλό μέρος και αυτό πρέπει να ακολουθηθεί από λιθοβολισμό. Ωστόσο, άλλοι είπαν ότι πρέπει να λιθοβοληθούν μέχρι θανάτου. Και ο Αλί και ο Ιμπν Αμπάς συμφώνησαν σε αυτό.

“Όσον αφορά τα κορίτσια – οι άνθρωποι ρωτούν εάν ισχύει η ίδια απόφαση, Οι Ισλαμικοί μελετητές έχουν πει ομόφωνα ότι απαγορεύεται ο λεσβιασμός.

“Μερικοί από αυτούς λένε: ‘Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, είμαι γκέι. Θέλουν να ακούγεται πιο ωραία. Οχι! Είστε ομοφυλόφιλοι, σοδομίτες και λεσβίες”.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!