Παρουσιάστρια ειδήσεων έκανε coming out στον αέρα

13/12/2023
από
Viral έγινε το δημόσιο coming out μιας παρουσιάστριας ειδήσεων, με τα social media να «γιορτάζουν» το θάρρος της.

Κατά τη διάρκεια ενός σύντομου και πολύ casual διαλόγου για τα σχέδια των γιορτών, μεταξύ των δύο παρουσιαστριών, η Taylor Bruck (του Spectrum News 1 Ohio), ανέφερε την κοπέλα της.

Περιγράφοντας λοιπόν τα σχέδιά τους για το Thanksgiving, η παρουσιάστρια είπε: «Το μεγαλύτερο ταξίδι που θα κάνω, είναι να πάω στο Κλίβελαντ να δω την κοπέλα μου».

Στη συνέχεια, η ίδια έκανε ένα ποστ στο instagram αναγνωρίζοντας τη σημασία της στιγμής.

«Μια φαινομενικά απλή αλλά πολύ τρομακτική λέξη», έγραψε. «Είπα τη λέξη girlfriend στον αέρα για πρώτη φορά στη ζωή μου, και πολλοί θα πουν οκ ποιος νοιάζεται;…αλλά για μένα είναι ένα βήμα προς την αποδοχή και την ολοκληρωτική αγάπη το εαυτού, και την προσπάθεια να είμαι αυθεντική στον αέρα».

Οι θεατές συμφώνησαν μαζί της και γέμισαν θετικά σχόλια το ποστ της.

«Είναι μεγάλο θέμα. Και έχει σημασία. Ίσως ακόμα περισσότερο επειδή έγινε έτσι απλά. Είναι αυτό που είναι», έγραψε ένα άτομο.

«Κάθε φορά που ένα άτομο μιλάει για το ποιο είναι, ο κόσμος γίνεται ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον μέρος», πρόσθεσε ένα άλλο.

Μιλώντας στο People, η Bruck είπε ότι ήταν μια απόφαση της στιγμής. «Είπα στον εαυτό μου, απλά πες το. Όταν επιτέλους το είπα, από μέσα μου χαμογελούσα γιατί ήταν μια σημαντική στιγμή για μένα».
Δες και αυτό!