Το μήνυμα του υπουργού Πολιτισμού και Ισότητας της Νορβηγίας

24/06/2020
από
Abid Q. Raja

Ο υπουργός Πολιτισμού και Ισότητας της Νορβηγίας, Abid Q. Raja, με μία πολύχρωμη σημαία στους ώμους του, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον μήνα υπερηφάνειας!

Δήλωσε ο υπουργός:

Ως Υπουργός υπεύθυνος για τη Ισότητα στη Νορβηγία, το μήνυμά μου είναι σαφές: Είμαι περήφανος για το PRIDE. Διεθνώς βλέπουμε ρεύματα που προσπαθούν να περιορίσουν την ελευθερία μας, που προσπαθούν να περιορίσουν την πολυμορφία, και στρέφονται ενάντια στην ανθρωπότητα, ενάντια στην αγάπη και την ελευθερία. Τώρα είναι καιρός, περισσότερο από ποτέ, να υψώσετε ανάστημα, να απαντήσετε, να αναλάβετε δράση. Και θέλω αυτό να είναι το μήνυμά μου σήμερα. Θα χρησιμοποιήσω τη θέση μου για να υποστηρίξω την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Και καλώ τους ηγέτες των κρατών και των θρησκειών ανά τον κόσμο να αγκαλιάσουν την ποικιλομορφία και την αγάπη. Για μένα η ιδανική πολιτεία είναι εκείνη που αντιλαμβάνεται ότι είναι δυνατή όχι παρά την ποικιλομορφία της, αλλά χάρη σε αυτήν.

Ως πατέρας, ως πολιτικός, ως μουσουλμάνος και ως υπουργός Πολιτισμού και Ισότητας της Νορβηγίας θέλω όλα τα άτομα να νιώθουν ελεύθερα. Να είναι περήφανα. Να είναι PRIDE.

https://www.facebook.com/NorwegianEmbassyAthens/posts/10163852216750381

 




Δες και αυτό!