Ο πατέρας του Στέφανου Δημουλά, απαντά, ως ευτυχισμένος πατέρας, ενός γκέι νεαρού, στον Βασίλη Τσιάρτα για τη διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλος. Την απάντηση συνυπογράφει και η μητέρα του.
Να σημειώσουμε ότι ο Τσιάρτας με ανάρτησή του χαρακτήρισε χυδαίο και απαξιωτικό για τον πατέρα, τον τρόπου απεικόνισής του και προειδοποίησε ότι δε θα ξαναψωνίσει από τα ΑΒ, αν δεν αποσύρουν τη διαφήμιση.

Την απάντηση δημοσίευσε ο Στέφανος Δημουλάς:

Οι αντιδράσεις στην ανάρτηση του ΑΒ για τη γιορτή του πατέρα

Τέτοιον μπαμπά έχω!
Απάντηση στον Vasilis Tsiartas για την διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλος!
Συνυπογράφει η υπερήφανη και για τους τρεις τους (σύζυγο και 2 γιους) μαμά,
Lucy Ntinou, με την ελπίδα να υπάρχουν μόνο ευτυχισμένα παιδιά χάρη στις οικογένειές τους.
Απάντηση ενός ευτυχισμένου μπαμπά στον κ. Τσιάρτα.
Αγαπητέ κ. Τσιάρτα,
Με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω τη φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019.
Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του.
ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ’ εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.
ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς.
ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία.
Η δική μου ανωμαλία συνίσταται στο ότι λατρεύω και τους δυο γιους μου έτσι όπως ακριβώς είναι και είμαι βέβαιος πως κι εκείνοι αισθάνονται το ίδιο για εμένα.

Το (υπέροχο) εξώφυλλο του χορευτή Στέφανου Δημουλά με τον πατέρα του στο Attitude

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ελάτε τώρα! Δώσατε βάση σε όσα έγραψε ο Mr. Keep Walking του Ελληνικού ποδοσφαίρου? Ένας φασίστας. που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δείχνει πόσο χαμηλά έχει πέσει από τότε που έφυγε από το ποδόσφαιρο. Του έχουν φάει όλα τα λεφτά οι “φίλοι” και συνεργάτες του, τον άφησαν πανί με πανί και τώρα περιφέρεται στα κανάλια μπας και βγάλει τα προς το ζειν. Αλήθεια πώς τα βγάζει πέρα? Τι δουλειά κάνει, αφού ούτε για προπονητή δεν τον παίρνουν, με τα μυαλά που κουβαλάει? Ο κ. Μελισσανίδης τον έδιωξε κακήν κακώς από την Α.Ε.Κ. γιατί δεν πρόσφερε καμιά υπηρεσία από αυτές που προσελήφθη για να κάνει. Μην του δίνετε σημασία λοιπόν. Αυτός απλά θέλει να ακούγεται το όνομα του, μπας και τον θυμηθεί κανένας και του δώσει δουλειά. Είναι ανάξιος λόγου.

Comments are closed.