Φαίνεται ότι κάθε μέρα η κυβέρνηση του Τραμπ θα καταπιάνεται και με κάτι νέο. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, απέρριψε τα δικαιώματα των τρανς ατόμων, καταργώντας το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Ομπάμα. Στη συνέχεια, αυτήν την εβδομάδα, δεν είπε κουβέντα για την ιστορική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που έκρινε ότι τα εργαζόμενα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα προστατεύονται από διακρίσεις βάσει του Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων.

Και τώρα ο Τραμπ διαδίδει ψεύτικες ειδήσεις, λέγοντας ότι υπάρχει ένα εμβόλιο που έχει θεραπεύσει το AIDS κατά το παρελθόν, επομένως, επειδή λέει, ότι πιστεύει τόσο πολύ στους επιστήμονες, εκείνοι θα βρουν σύντομα και το εμβόλιο για τον κορονοϊό! Κι όλα αυτά επειδή προσπαθεί τόσο πολύ να πείσει τον κόσμο ότι η οικονομία των ΗΠΑ θα πάει τέλεια (συγκεκριμένα “η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη (!) από ποτέ” , είπε μεταξύ άλλων) που δε διστάζει να αναφέρει ακυρότητες, ανακρίβειες και ψέματα.

Τρικυμία εν κρανίω!

Προέβλεψε, μάλιστα, ότι το εμβόλιο θα ήταν διαθέσιμο μέχρι το τέλος του χρόνου.

“Τρέφω μεγάλο σεβασμό για το μυαλό [των επιστημόνων] και έχουν βρει πράγματα. Έχουν βρει πολλές άλλες θεραπείες με τα χρόνια. Αυτοί είναι οι άνθρωποι, οι καλύτεροι, οι πιο έξυπνοι, οι πιο λαμπροί, από οπουδήποτε. Κι έχουν βρει το εμβόλιο για το AIDS.”

“Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν διάφορα πράγματα και τώρα εμπλέκονται διάφορες εταιρείες, αλλά η θεραπεία για το AIDS… το AIDS ήταν θανατηφόρο, και τώρα οι άνθρωποι ζουν μια ζωή με ένα χάπι” , συνέχισε. “Είναι απίστευτο πράγμα.” 

 

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι δεν υπάρχει δημοσίως και ευρέως γνωστό εμβόλιο για το AIDS. Τελεία.

Ναι, υπάρχουν θεραπείες και χάπια, που επιτρέπουν σε άτομα, που ζουν με τον ιό του HIV να ζήσουν μια μακρά, γεμάτη ζωή, και για πολλά άτομα, η PrEP μπορεί να τα βοηθήσει να διατηρήσουν την κατάσταση του “μη ανιχνεύσιμου” .

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

“Θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη PrEP”