Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στο Variety για το τεύχος “Power of Pride” , η Cara Delevingne μας ξανασυστήνεται ως προς την ταυτότητά της, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πώς αυτοπροσδιορίζεται στο ΛΟΑΤΚΙ+ φάσμα.

Cara Delevingne

“Θα παραμείνω πάντα, νομίζω, πανσέξουαλ. Μπορεί κάποιο άτομο να αυτοπροσδιορίζεται ως αυτό, ή αυτός, ή αυτή, εγώ ερωτεύομαι το άτομο – κι αυτό είναι. Με ελκύει το άτομο.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις


Η Cara, η οποία είχε κάνει στο παρελθόν coming out ως αμφισεξουαλική το 2015, και η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως άτομο ρευστό ως προς το φύλο, μίλησε, επίσης, για την εσωτερίκευση της κουηροφοβίας, με την οποία είχε μεγαλώσει:

“Μεγάλωσα σε μια οπισθοδρομική, καταπιεστική Αγγλική οικογένεια” , είπε. “Χρησιμοποιούσα τη λέξη “γκέι” για να περιγράψω πράγματα – όλη την ώρα: “Αυτό είναι τόσο γκέι ρε φίλε.” Όλοι έλεγαν “Ω, Θεέ μου, φαντάσου να κατεβαίνεις σε μία γυναίκα» . Κι εγώ έλεγα: «Είναι αηδιαστικό» . Νομίζω ότι αυτό προερχόταν από το γεγονός ότι απλά δεν ήθελα να παραδεχτώ το ποια ήμουν. Δεν ήθελα να αναστατώσω την οικογένειά μου. Ήμουν βαθιά δυσαρεστημένη και καταθλιπτική. Όταν δε δέχεσαι ένα μέρος του εαυτού σου, ή δεν αγαπάς τον εαυτό σου, είναι σα να μην είσαι εκεί, σχεδόν.” 

Χώρισαν οι Cara Delevingne κι η Ashley Benson μετά από δύο χρόνια σχέσης