Η Λίλι Ρέινχαρτ έκανε coming out ως αμφιφυλόφιλη

05/06/2020
από

Το αστέρι του Riverdale κάλεσε τα άτομα που την ακολουθούν στα social media να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία “LGBTQ+ for #BlackLivesMatter” την Τετάρτη (03/06/20), που πραγματοποιήθηκε στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lili Reinhart (@lilireinhart) στις

«Αν και δεν το έχω ανακοινώσει ποτέ πριν, είμαι περήφανη αμφιφυλόφιλη γυναίκα» , έγραψε. “Και θα συμμετάσχω σε αυτήν τη διαμαρτυρία σήμερα. Ελάτε να συμμετάσχετε κι εσείς.” 

Η ανάρτηση της Ρέινχαρτ έρχεται στην αρχή του μήνα υπερηφάνειας και εν μέσω συνεχιζόμενων, Αμερικανικών διαδηλώσεων κατά της αστυνομικής βίας και του συστημικού ρατσισμού μετά τον θάνατο του George Floyd, που άοπλος δολοφονήθηκε από έναν λευκό αστυνομικό, που του είχε καρφώσει το γόνατό του στο λαιμό του, ενώ ο Floyd έλεγε επανειλημμένα ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η Ρέινχαρτ έκανε ένα tweet για την υποστήριξη του κινήματος #BlackLivesMatter, γράφοντας τη Δευτέρα, “Δεν ξέρω όλα τα σωστά λόγια, αλλά είμαι δίπλα σας. #BlackLivesMatter.” 

“Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον τρόμο του να ανησυχείς ότι δε θα προστατευτείς από τους “ηγέτες” σου, λόγω του χρώματος του δέρματός σου” , είπε. “Γνωρίζω ότι υπάρχει λευκό προνόμιο και δεν μπορώ να καταλάβω ποτέ πώς είναι να είσαι καταπιεσμένος λόγω της φυλής μου.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lili Reinhart (@lilireinhart) στις


«Θέλω να πω ότι ντρέπομαι για τον ρατσισμό που υπάρχει σε αυτήν τη χώρα» συνέχισε. «Μας διδάσκεται να βλέπουμε τους αστυνομικούς μας ως εξυπηρετικούς και φιλικούς, όταν μαθαίνουμε για τους “ηγέτες” μας στο δημοτικό σχολείο. Οι «ηγέτες» μας απέτυχαν σήμερα» 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!