Gay πορνοστάρ προτρέπει την αστυνομία να πυροβολήσει τους μαύρους διαδηλωτές

03/06/2020
από

Ο Bill Santoro, gay πορνοσταρ από την Αυστραλία, έχει εξαφανιστεί από site ενηλίκων και social media μετά από ανάρτησή του, που καλεί την αστυνομία να πυροβολήσει μαύρους διαδηλωτές.

Συγκεκριμένα, ο Santoro έγραψε στην επίμαχη ανάρτηση: “Lol. Αμερική! Lol Επιτρέπεις στα μαύρα άτομα να λεηλατούν ως είδος διαμαρτυρίας. Ξύπνα! Πυροβόλησε πρώτα!” 

Ο πορνοστάρ έσπευσε να διαγράψει τον λογαριασμό του μετά από τις αντιδράσεις των χρηστών, ωστόσο, screenshot από την ανάρτησή του, τα οποία δείχνουν ότι έχει ιστορικό με επικίνδυνους χαρακτηρισμούς προς τα μαύρα άτομα συνέχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Κάποια από τις αναρτήσεις του γράφουν:

“Τα μαύρα άτομα απλά δημιουργούν περισσότερο μίσος γι’ αυτά” σχετικά με τις καταστροφές σε μαγαζιά κατά τις διαδηλώσεις.

“Είσαι ανόητος αν νομίζεις ότι οι μαύρες τρανς γυναίκες δε δολοφονούνται από τη δική τους την κοινότητα, είσαι πραγματικά τυφλός” .

Τουλάχιστον 26 θάνατοι τρανς ατόμων έχουν σημειωθεί το 2019 στην Αμερική, όπου η πλειοψηφία των δραστών ήταν cis άτομα. Τουλάχιστον, 12 τρανς άτομα έχουν πεθάνει αυτήν τη χρονιά στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένου της Ninas Pos, μιας μαύρης τρανς γυναίκας και του Tony McDale, ενός μαύρου άντρα, που σκοτώθηκε από την αστυνομία.

https://twitter.com/dannybarefoot/status/1267630257651306496?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1267630257651306496&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pinknews.co.uk%2F2020%2F06%2F03%2Fbilly-santoro-gay-porn-onlyfans-justforfans-racist-black%2F

Η πλατφόρμα ενηλίκου περιεχομένου JustForFans έσπευσε να καταδικάσει τον Santoro και να τον αφαιρέσει από την πλατφόρμα της.

Ο λογαριασμός του έχει διαγραφεί” tweetαρε στις 2 Ιουνίου.

“Η αστυνόμευση είναι κάτι το οποίο μπορεί εύκολα να εκτροχιαστεί και δε θα γίνουμε μαριονέτες στο cancel culture. Παρόλα αυτά, αυτό δεν ήταν προς συζήτηση. Ήταν αχρείο. BLM [Black Lives Matter].” 

Ώρες πριν από αυτό το περιστατικό, το JustForFans, πρόσθεσε το Black Lives Matter στους οργανισμούς, που κάνει δωρεές δηλώνοντας: “Το JustForFans υποστηρίζει πλήρως το Black Lives Matter, τα μαύρα μας μοντέλα, και όλους τους χρήστες, και εύχεται αυτός ο κύκλος βίας, ενάντια στα μαύρα άτομα, να σταματήσει.” 

Ο λογαριασμός του Santoro έχει επίσης διαγραφεί από το OnlyFans, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν το έχει κάνει το OnlyFans αυτό ή ο ίδιος. Πριν από την διαγραφή του ο λογαριασμός περιείχε περιγραφές βίντεο που φετιχοποιούν τους gay άντρες όπως επίσης και αναφορές σε “miss Tina”.

Πριν την διαγραφή του λογαριασμού του στο Twitter, ο Santoro έγραψε μια αξιοθρήνητη εξήγηση για το tweet του ισχυριζόμενος ότι ένας φίλος του είχε σκοτωθεί κατά την διάρκεια λεηλασιών στην Φιλαδέλφεια.

“Ξέσπασα από το το πολύ συναισθηματικό μου άγχος. Γι’ αυτούς που με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είμαι ρατσιστής. Είμαι πληγωμένος από την απώλεια του φίλου μου.”

O σύζυγος του Santoro, Gabe Santoro, έχει επίσης εξαφανιστεί από τα social media.

Πριν εξαφανιστεί ο λογαριασμός του είχε αναρτήσει εικόνες του Billy Santoro σε δωμάτιο νοσοκομείου, γράφοντας ότι ο Santoro είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει μετά από αυτό το περιστατικό. Παρόλα αυτά, οι ακόλουθοί του παρατήρησαν αρκετές ανακρίβειες στις φωτογραφίες που ανέβασε, χαρακτηρίζοντας τες ως “fake”.

 




Δες και αυτό!