Δωρεάν παιδικά ΛΟΑΤ+ βιβλία με κάθε ντελίβερι για όλον τον μήνα Pride

01/06/2020
από

Η εφαρμογή Deliveroo σε συνεργασία με την αλυσίδα φαστ φουντ LEON γιορτάζουν τον μήνα υπερηφάνειας, παραδίδοντας παιδικά ΛΟΑΤ+ βιβλία με επιλεγμένα γεύματα.

Ξεκινώντας από την 1η Ιουνίου, τα γεύματα που παραγγέλνονται από τη LEON μέσω της εφαρμογής Deliveroo θα περιλαμβάνουν κι ένα δωρεάν δώρο: ένα εικονογραφημένο ΛΟΑΤ+ παιδικό βιβλίο από τον συγγραφέα και εικονογράφο Olly Pike.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ και το Μπράιτον και υπάρχουν δύο βιβλία που χαρίζονται: «Prince Henry» , ένα ρομαντικό γκέι παραμύθι και «Kenny Lives with Erica and Martina» , μια ιστορία για την αποδοχή των ποικιλόμορφων οικογενειών.

«Τα βιβλία της Olly είναι υπέροχα, χαρούμενα παραμύθια που μας θυμίζουν ότι η αγάπη είναι ό, τι χρειάζεται ο κόσμος σήμερα» , δήλωσε η Rebecca Di Mambro, επικεφαλής μάρκετινγκ στα LEON Restaurants.

«Κάθε παιδί γεννιέται χωρίς προκατάληψη και μίσος» , είχε δηλώσει ο Pike στο Metro. “Μέρος του να είσαι παιδί είναι να μαθαίνεις να καταλαβαίνεις τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων στον κόσμο γύρω σου – και συγκεκριμένα, στη σύγχρονη κοινωνία, αυτό σημαίνει, ότι παρόλο που είμαστε όλοι διαφορετικοί, είμαστε όλοι ίσοι.” 

Η Arabella Jenkins, διευθύντρια consumer communications στο Deliveroo, δήλωσε: «Ο εορτασμός της αγάπης σε όλες τις μορφές της βρίσκεται στον πυρήνα της Deliveroo και είμαστε περήφανοι που διαδραματίζουμε τον ρόλο μας ξανά στο Pride. Θέλουμε να εμπνεύσουμε κάθε παιδί να σταθεί ενάντια στην αδικία και να έχει το θάρρος να είναι ο πιο αληθινός εαυτός του!» 




Δες και αυτό!