Αυτόν τον Μάιο, η σουηδική μάρκα μόδας Monki μπαίνει στην ελληνική σκηνή της μόδας με τις δημιουργικές της συλλογές, τις ισχυρές αξίες της μάρκας και τη συναρπαστική ψηφιακή της κοινότητα. Μέσω της ιστοσελίδας monki.com, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τις μοναδικές συλλογές μόδας της Monki, που περιγράφονται ως Scandi-cool-meet-Asian-street-style, και προσφέρουν τα πάντα, από βασικά είδη μόδας έως κομμάτια που ξεχωρίζουν. Όλα φτιαγμένα για να αναδείξουν το προσωπικό στυλ.

Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος στα Αγγλικά, με μια σούπερ φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που παρέχει βοήθεια στα Αγγλικά, όποτε οι πελάτες τη χρειάζονται. Έχοντας ως στόχο τις απρόσκοπτες αγορές, η Monki παρέχει επιλογές ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω του συστήματος Klarna. Το νόμισμα για τις αγορές είναι σε ευρώ και οι πελάτες στην Ελλάδα δεν θα καταβάλουν επιπλέον δασμούς ή φόρους.

Η ενδυνάμωση των νέων γυναικών και η συμβολή σε έναν καλύτερο κόσμο είναι μέρος της φιλοσοφίας της μάρκας. Είτε αφορά θέματα ομορφιάς, δικαιώματα σώματος, ισότητας ή ταυτότητας των ατόμων, η μάρκα Monki έχει ως στόχο να εμπνεύσει όλα τα άτομα να νιώσουν καταπληκτικά ακριβώς για το ποιά είναι.

Ο ιστότοπος είναι πλέον live – κατευθυνθείτε στο monki.com τώρα για να ανακαλύψετε τον εμπνευσμένο