Η Ariana Grande για την επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ

22/05/2020
από

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον βομβαρδισμό του Μάντσεστερ, όταν μια τρομοκρατική επίθεση, σε μια συναυλία της Ariana Grande, σκότωσε 22 άτομα και τραυμάτισε 59 ακόμη.

Η τρομερή επίθεση πραγματοποιήθηκε στο τέλος της συναυλίας Ariana Grande στο Manchester Arena το 2017.

Για να τιμήσει την επέτειο, η Grande μοιράστηκε ένα story στο instagram που έλεγε το εξής:

«Θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να τιμήσω και να στείλω την αγάπη μου σε όλα τα άτομα, που αισθάνονται τη θλίψη και την τεράστια βαρύτητα της επετείου που έρχεται αυτή την εβδομάδα. Δεν περνάει μια μέρα, που αυτό να μη επηρεάζει εσάς και όλους μας ακόμα. Θα σας σκέφτομαι όλη την εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο. Η καρδιά μου, οι σκέψεις, οι προσευχές είναι πάντα μαζί σας.»

Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι μετά τον βομβαρδισμό του Μάντσεστερ, ο σχετικός νόμος (Martyn’s law) – οποίος πήρε το όνομά του από τον Martyn Hett , 29 ετών, ένα από τα άτομα που δολοφονήθηκε εκείνη την ημέρα- θα αφορά σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, για να ενισχύσει την ασφάλεια σε δημόσιους χώρους και θα επιβάλλει να υπάρχει ένα αντιτρομοκρατικό σχέδιο.

Ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος, Keir Starmer, σημείωσε στο Twitter: «Σήμερα σηματοδοτούνται τρία χρόνια από την τραγική επίθεση στο Manchester Arena. «Θυμόμαστε όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους και οι οικογένειες, οι φίλοι και οι κοινότητες κλονίστηκαν στον πυρήνα τους» .

Η επιστροφή της Ariana Grande στο Pride του Μάντσεστερ

Ο βομβιστής του Μάντσεστερ, Salman Abedi, αυτοκτόνησε μετά την έκρηξης της βόμβας στο Manchester Arena στις 22 Μαΐου 2017.
Στη δίκη του αδελφού του, Hashem Abedi, 22 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για συνωμοσία.

Περίπου 264 συμμετέχοντες στη συναυλία τραυματίστηκαν και 22 έχασαν τη ζωή τους, μερικά άτομα ηλικίας κάτω των οκτώ ετών.

Περίπου 670 συμμετέχοντες στη συναυλία ανέφεραν ψυχολογικό τραύμα αργότερα ως αποτέλεσμα.

https://avmag.gr/75977/tromokratiko-chtypima-sti-synavlia-tis-ariana-grande-me-22-nekrous/




Δες και αυτό!