Καταγγελία για ομοφοβική επίθεση σε γκέι ζευγάρι από ιδιοκτήτη καταλύματος στη Βούλα

18/05/2020
από

Ιδιοκτήτης καταλύματος στη Βούλα έβρισε και επιτέθηκε σε ένα γκέι ζευγάρι που διέμενε στον χώρο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο Facebook. Όταν, μάλιστα, το ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία, ο ιδιοκτήτης υποστήριξε πως το ζευγάρι ήταν αυτό που του επιτέθηκε, τονίζοντας πως είναι επικίνδυνο για τον ίδιο και τους υπόλοιπους πελάτες.

Ολόκληρη η καταγγελία, όπως δημοσιεύτηκε στο τοίχο του Γιώργη Μπ.

“Δύο γνωστοί μου, γκέι ζευγάρι, βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Αθήνα για διακοπές, όπου και επέλεξαν να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο στην Βούλα. Σήμερα λοιπόν, προ ολίγου, ενώ απολάμβαναν το μεσημεριανό τους στην πισίνα, ξαφνικά ο ιδιοκτήτης του καταλύματος τους πλησίασε και άρχισε να τους φωνάζει με την δικαιολογία ότι κάνουν φασαρία και ενοχλούν τους υπόλοιπους τουρίστες που διαμένουν εκεί. Από την αρχή κατάλαβαν ότι το όλο σκηνικό δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι κάνουν φασαρία, που δεν έκαναν, όσο με το ότι είναι ένα ανοιχτά γκέι ζευγάρι. Όσο οι φίλοι μου προσπαθούσαν να κατευνάσουν την κατάσταση και να τον ηρεμήσουν, τόσο ο ιδιοκτήτης γίνονταν και πιο έξαλλος και επιθετικός, μέχρι που εν τέλει αποχώρησε. Το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από την πισίνα αλλά προτού προλάβει, εμφανίστηκε και πάλι ο ιδιοκτήτης, αυτή την φορά εκτός εαυτού, να ουρλιάζει και να απειλεί το ζευγάρι, ενώ η κόρη του και η γυναίκα του προσπαθούσαν να τον απωθήσουν και απομακρύνουν, φοβούμενοι τα χειρότερα. Ο ιδιοκτήτης παρόλα αυτά κατάφερε να αρπάξει τον ένα από τους δύο από τα μαλλιά και να τον χτυπήσει μπροστά σε όλους. Επιτόπου το ζευγάρι έτρεξε στο δωμάτιο να μαζέψει βαλίτσες και να την κάνει και συνειδητοποίησαν ότι κάποιος είχε ήδη εισέλθει και είχε απομακρύνει τα περισσότερα από τα πράγματα τους. Τότε ο ένας από τους δύο, φανερά τρομαγμένος, κάλεσε την αστυνομία επιτόπου ενημέρωσε για το περιστατικό, και περίμενε στο δωμάτιο κρατώντας ένα από τα μαχαίρια των φρούτων του πρωινού, θέλοντας να τρομάξει τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση που του ξαναεπιτεθεί, ενώ δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. Η αστυνομία έφτασε στο κατάλυμα όπου ο ιδιοκτήτης μιλώντας ελληνικά, προσπαθούσε να τους εξηγήσει πως το ζευγάρι του επιτέθηκε και είναι επικίνδυνο για τον ίδιο και τους υπόλοιπους διαμένοντες. Το αποτέλεσμα είναι ότι η αστυνομία χωρίς να ακούσει την ιστορία τους, επιτόπου τους έβαλε χειροπέδες και τους μετέφεραν στο τμήμα, όπου τους ενημέρωσαν μόλις ότι θα περάσουν την νύχτα εκεί διότι αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία.

Έχω μείνει άναυδος, μου ζητήθηκε να βοηθήσω, αν κάποι@ γνωρίζει τι είναι καλύτερο να κάνουν από εδώ και πέρα ή ατομα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν είτε νομικά είτε απλά να κάνουν την ιστορία πιο γνωστή ώστε η επιχειρηση και επιχειρήσεις σαν αυτές να εκλείψουν στο προσεχές μέλλον please contact me”.




Δες και αυτό!