Η NikkieTutorials είχε PTSD μετά από τον εκβιασμό για το coming out της

24/04/2020
από

Η vlogger NikkieTutorials μίλησε για τη μετατραυματική διαταραχή του στρες που είχε μετά από την τραυματική εμπειρία για τον εκβιασμό που της έγινε σχετικά με το coming out της.

Η 25χρονη beauty vlogger στις 14 Ιανουαρίου 2020 ανέβασε ένα βίντεο, μιλώντας για την ταυτότητα φύλου της. Όπως η ίδια εξήγησε, υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη λόγω της απόπειρας κάποιων ατόμων να την εκβιάσουν.

“Είμαι η NikkieTutorials, είμαι η Nikkie. Είμαι εγώ. Δεν χρειαζόμαστε ταμπέλες. Αν όμως πρέπει να βάλουμε μια ταμπέλα σε αυτό που είμαι, τότε ναι, είμαι τρανς. Σε τελική ανάλυση όμως είμαι ο εαυτός μου”.

Σήμερα ανέφερε ότι ακόμη και τώρα βιώνει τα αποτελέσματα αυτού του περιστατικού στην καθημερινή της ζωή. “Εκτός από το ότι ανησυχώ για “όσα είπα στο βίντεό μου ξαφνικά [ότι έγινα] ένα είδος είδησης” , η Nikkie αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη ότι διαγνώστηκε με PTSD (μετατραυματική διαταραχή του στρες) για το περιστατικό.

«Πήγα στο γιατρό, γιατί έχω πρόβλημα να κοιμηθώ. Λοιπόν, δεν πρέπει να το κάνουμε θέμα είπα, αλλά τελικά όλα τα συμπτώματά μου δείχνουν το PTSD. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω στον εαυτό μου χρόνο» . 

https://avmag.gr/121556/i-nikkietutorials-apokalyptei-ta-paraskinia-toy-the-ellen-degeneres-show/




Δες και αυτό!