Οι μπαμπάδες του είναι αεροσυνοδοί, γι΄αυτό τους κάλεσε στην τάξη του για να μιλήσουν για αεροπλάνα

16/04/2020
από

O Kai κι ο Nir εργάζονται κι οι δύο ως αεροσυνοδοί και ζουν ως ζευγάρι λίγο έξω απ΄το Τελ Αβίβ . Όταν στις αρχές του προηγούμενου μήνα, ο μεγάλος τους γιος τούς ζήτησε να έρθουν στο νηπιαγωγείο του για να μιλήσουν για την καριέρα τους, εκείνοι δέχθηκαν με χαρά. Αποφάσισαν μάλιστα να φορέσουν και τη στολή τους.

“Τα παιδιά ήξεραν ότι ο γιος μας έχει δύο μπαμπάδες”, λέει ο Κai στο gaywithkids. “Είμαστε το μοναδικό queer ζευγάρι στο νηπιαγωγείο, σ΄αυτή την περιοχή του Ισραήλ και όλοι, γονείς και παιδιά, μας αποδέχονται. Μας αποκαλούν μάλιστα, όπως και τα παιδιά μας: ‘Μπαμπάς Kai και Μπαμπάς Nir'”.

Oι δυο μπαμπάδες ετοίμασαν μια παρουσίαση σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας στο αεροπλάνο. Τα παιδιά είχαν πολλές απορίες και τους έκαναν πολλές ερωτήσεις.

Και οι δυο τους μοιράζονται την ανατροφή των παιδιών. Ο Kai είναι ο βιολογικός πατέρας του 5χρονου γιου τους, ενώ ο Nir ο βιολογικός του μικρότερου, που πριν λίγο καιρό έκλεισε τον πρώτο του χρόνο. Μια φίλη του Nir είναι η βιολογική μητέρα και των δύο. Όλοι μαζί είναι μια χαρούμενη οικογένεια.

“Το καλύτερο με την πατρότητα είναι η τεράστια άνευ όρων αγάπη που έχουμε για τα παιδιά μας και μεταξύ μας. Η ζωή μας δεν άλλαξε και πολύ από τότε που γίναμε οικογένεια, αν εξαιρέσεις τη συνεχή ανησυχία που έχουμε για την υγεία και την ευτυχία των παιδιών μας”. 




Δες και αυτό!