Ο Joe Locke δίνει συμβουλές σε όσα αγωνίζονται με την ταυτότητά τους

23/02/2024
από
Ο πρωταγωνιστής του Heartstopper Joe Locke, μίλησε για τη σεξουαλική του ταυτότητα και για τους λόγους που δεν την έκρυψε, ενώ παράλληλα έδωσε μερικές συμβουλές στους θαυμαστές του που δεν έχουν κάνει ακόμα coming out. 

O Locke, που σύντομα θα δούμε στο spinoff της Marvel WandaVision, Agatha: The Darkhold Diaries, στο πλευρό των Patti LuPone, Kathryn Hahn και Aubrey Plaza, έγινε γνωστός ως Charlie Spring στο Heartstopper.

Το ρομαντικό δράμα ενηλικίωσης έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των νέων κυρίως ατόμων – τόσο των ΛΟΑΤΚΙ+ όσο και των στρέιτ – από την πρώτη του σεζόν (έχουν προβληθεί δύο, ενώ η τρίτη βρίσκεται σε παραγωγή), με τον Locke και τον συμπρωταγωνιστή του Kit Connor να είναι στο επίκεντρο των γεγονότων.

Μιλώντας στο podcast Just for Variety, ο Locke εξήγησε γιατί ήταν πάντα ανοιχτός και περήφανος, όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να δει την επιρροή του Heartstopper στους θαυμαστές.

«Βλέπω τον αντίκτυπο που είχε η σειρά, και εμείς ως καστ που είμαστε ελεύθερα εμείς, στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι απλά ζω τη ζωή μου», είπε.

«Δεν ήμουν ποτέ κάποιος που απολογείται για αυτό που είναι και δεν νομίζω ότι κανείς πρέπει να το κάνει ποτέ αυτό. Οι φίλοι μου θα σας το επιβεβαιώσουν».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει κάποια συμβουλή για κάποιον που παλεύει με τη σεξουαλικότητά του, στην οποία απάντησε: «Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Η εμπειρία του καθενός είναι διαφορετική… Έχω μια καταπληκτική ομάδα ανθρώπων γύρω μου, αλλά, ναι, απλά να είσαι εσύ. Αυτό είναι το μόνο που μπορείς να είσαι». 

Joe Locke as Charlie and Kit Connor as Nick in Heartstopper on Netflix. Charlie and Nick about to kiss.

Ο Locke, 20 ετών, άφησε πρόσφατα να εννοηθεί ότι η τρίτη σεζόν του Heartstopper θα είναι πιο «πρόστυχη» και «σκοτεινή» – ένα συναίσθημα που επανέλαβε κατά τη διάρκεια του podcast. Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τα επερχόμενα επεισόδια με τρεις λέξεις, ο Locke είπε: «Ώριμα, ορμονικά και ανεπτυγμένα». 

Σε άλλο σημείο, άφησε να εννοηθεί ότι ο Charlie και ο Nick μπορεί τελικά να «ολοκληρώσουν» τη σχέση τους, αλλά πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να είναι απλή υπόθεση.

«Εξακολουθεί να είναι το Heartstopper», δήλωσε στο Today Show. «Αλλά επίσης ασχολούμαστε με κάποια πιο σκοτεινά θέματα.

«Ο Charlie αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας σε αυτή τη σεζόν, τα οποία χαίρομαι πολύ που θα δει ο κόσμος».
Δες και αυτό!