Το αστέρι της υπερφυσικής Western τηλεοπτική σειράς τρόμου Wynonna Earp, η Ντομινίκ Πρόβοστ-Τσόλκλεϊ (Dominique Provost-Chalkley) έκανε μόλις coming out ως κουήρ άτομο με μία ανάρτηση στο instagram, στα πρώτα της -άντα γενέθλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominique Provost-Chalkley (@dominiquep_c) στις

“Στην ώριμη ηλικία των 30 ετών, έχω συνειδητοποιήσει ότι το “ταξίδι προς την ευτυχία” είναι στην πραγματικότητα μια διά βίου εξισορροπητική πράξη” , γράφει η Βρετανίδα-Καναδή ηθοποιός σε μια ανάρτηση, που περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι της για την Start the Wave, μία οργάνωση που “εστιάζει στην οικοδόμηση μιας online κοινότητας χωρίς αποκλεισμούς, που να δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να βρουν τη μοναδική πορεία τους για να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους.” 

“Δεν υπάρχει ένας τέλειος τελικός προορισμός, αλλά μια σειρά θαυμάσιων ορόσημων, που συλλέγουμε στην πορεία του δρόμου” , δήλωσε η Πρόβοστ-Τσόλκλεϊ.

Η ηθοποιός Ντομινίκ Πρόβοστ-Τσόλκλεϊ έκανε coming out ως κουήρ
Η ηθοποιός Ντομινίκ Πρόβοστ-Τσόλκλεϊ έκανε coming out ως κουήρ

“Για μένα, αυτά τα ορόσημα εμφανίζονται, όταν αφιερώνω χρόνο να παρατηρήσω τι μου φέρνει και τι όχι την ευτυχία και μετά βρίσκοντας το θάρρος να κάνω αλλαγές στη ζωή μου για να ευθυγραμμίσω αυτό που δε λειτουργεί. Χρειάζεται μεγάλη ενδοσκόπηση, και να παραμένεις ανοιχτή στην εξέλιξη και στην αλλαγή. Πρέπει να ελέγχω περιοδικά τις αξίες μου, το ήθος μου, τα πάθη μου, τη δημιουργικότητά μου και τελικά να σιγουρευτώ ότι ενυπάρχουν σε ευθυγράμμιση με τον πραγματικό αυθεντικό εαυτό μου. Σίγουρα δεν είναι μια βόλτα στο πάρκο… αλλά όταν έχω την τύχη να συναντήσω άλλα άτομα που ζουν έτσι, βρίσκω ότι λάμπει κάτι τόσο πολύ φωτεινό – σαν αυτά τα λαμπερά αστέρια, φωτίζοντας το δρόμο σε ένα καλύτερο, πιο ευτυχισμένο μέρος και είμαι έτοιμη να πάω μαζί τους.” 

Και συνεχίζει:

“Είμαι κουήρ. Μου αρέσουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι. Υποθέτω ότι μάλλον που αρέσει η αγάπη; Ποιος ξέρει; Αλλά τελικά, είμαι OUT.”