Ένα πάρτι με στόχο την ενίσχυση της Βανέσας, μιας τρανς γυναίκας που διεκδικεί το δικαίωμά της να συνεχίζει να βλέπει το παιδί της, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη στο Bequeer.

Σύμφωνα με το σχετικό κάλεσμα στο Facebook.

“Τα παιδιά που έχουν γονείς τρανς, έχουν το ίδιο δικαίωμα με όλα τα υπόλοιπα παιδιά να βλέπουν τους γονείς τους;

Συμφωνούμε ότι δεν δικαιούται ΚΑΝΕΝΑΣ να στερεί από τα παιδιά τους γονείς τους λόγω τρανσφοβίας;

Τα έσοδα από το περσινό πάρτι δόθηκαν για τον δικαστικό αγώνα της Βανέσας στη προσπάθεια που κάνει να βλέπει τακτικά το παιδί της, όπως πρέπει να έχουν δικαίωμα όλοι οι γονείς.

Για τον ίδιο λόγο θα διατεθούν και όλα τα έσοδα από αυτή τη βραδιά.

Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε επιπλέον, αν θέλετε, στο κουτί που θα έχουμε τοποθετήσει στην είσοδο.

Drag shows από:
Atossa
Chraja
Φιλοθέη
GingerΈλα
Kangela Tromokratish
Vanessa Cardui

Είσοδος: 6€ με κρασί ή μπύρα (+1€ για ποτό) Δείτε λιγότερα”

info

Πέμπτη 5/3
Bequeer: Κελέου 10, Αθήνα

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!