Ο τρανς σταρ του TikTok Jesse Sullivan περιμένει το πρώτο του παιδί με την Francesca Farago

05/04/2024
από
Ο γνωστός τρανς TikToker Jesse Sullivan και η σύντροφός του Francesca Farago ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Farago, πρωταγωνίστρια του «Too Hot to Handle» έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύντροφός της θα γίνουν σύντομα γονείς, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη ξεχωριστή μέρα για να γιορτάσουμε αυτό το εκπληκτικό ορόσημο μαζί με όλους εσάς», έγραψε η σταρ του ριάλιτι.

«Σας είχαμε μαζί μας κατά τη διάρκεια της απώλειας, οπότε ανυπομονούσαμε να σας έχουμε μαζί μας για τη νίκη.

«Είμαι ακόμα αρκετά νωρίς έγκυος και υπάρχουν τόσα πολλά ακόμα να έρθουν, αλλά είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουμε την οικογένειά μας… ααα είμαι έγκυος».


Ο σταρ του TikTok Sullivan, απάντησε γράφοντας: «Επιτέλους την άφησα έγκυο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα είμαι μπαμπάς σε περισσότερους ανθρώπους που αλλάζουν τον κόσμο.

«Είμαστε έγκυος. Ήταν τόσο μεγάλος ο αγώνας για να φτάσουμε εδώ. Είμαι τόσο περήφανος για τη Francesca που πάλεψε για να φτάσει εδώ και την ερωτεύομαι κάθε μέρα όλο και περισσότερο».

Τα χαρούμενα νέα ήρθαν μετά από μια ανακοίνωση τον Φεβρουάριο, στην οποία ενημέρωναν τους fans τους σχετικά με την αποτυχία της πρώτης προσπάθειάς τους.

«Οι καρδιές μας είναι βαριές και είναι δύσκολο να παραμείνουμε θετικοί», είχαν δηλώσει τότε.

Ο Jesse Sullivan έχει ήδη ένα παιδί, το οποίο απέκτησε στην εφηβεία του και το μεγάλωσε μόνος του.
Δες και αυτό!