Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι ο μπαμπάς της δε θα έρθει στον γάμο της

03/03/2020
από
Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι ο μπαμπάς της δε θα έρθει στον γάμο της
Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι ο μπαμπάς της δε θα έρθει στον γάμο της

Η youtuber Hannah Hunt με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της δε θα έρθει στον γάμο της. Είπε ακόμη, ότι δεν τολμούσε για χρόνια να μιλήσει, από φόβο μήπως και την αποκλείσει εντελώς από τη ζωή του.

Μία 33χρονη youtuber, δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο, στο οποίο εξηγεί ότι ο πατέρας της δε θα έρθει την άνοιξη στο γάμο της με τη σύντροφό της, Ella Mielniczenko, επειδή είναι μάρτυρας του Ιεχωβά, υπερβολικά συντηρητικός και εντελώς αντι-γκέι.

Στο βίντεο, η Hart αναφέρει ότι απέφευγε να επικρίνει δημοσίως τη θρησκεία του πατέρα της για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρόλο που μεγάλωσε με την ίδια πίστη, επειδή ο πατέρας της και η μητριά της την απείλησαν ότι θα την αποκόψουν από τη ζωή τους, αν το έκανε ποτέ αυτό.

“Μου πήρε έξι μήνες για να αποφασίσω ότι αισθάνομαι άνετα με αυτό” , είπε.

Στην αρχή του βίντεο, η Hart (η οποία σημειωτέον έχει 2,43 εκατομμύρια συνδρομήτριες/τές στο YouTube), λέει:

“Απλά πρέπει να το πω, έτσι ώστε να μην το εσωτερικοποιήσω και να μη φουσκώσει μέσα μου… Πονάω πολύ γι’ αυτό αυτήν τη στιγμή. Είναι πραγματικά καταστροφικό για μένα. Με έχει πραγματικά πονέσει.” 

Αναφέρει ότι οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν είναι σαν εκκλησία, ή σαν χριστιανικό δόγμα, αλλά μοιάζουν περισσότερο με αίρεση.

“Είναι περισσότερο σαν το είδος αίρεσης, που καταναλώνει ολόκληρη τη ζωή σου και ελέγχει όλες τις σχέσεις σου” , λέει.

Ο πατέρας της βλέπει το γάμο της ως επίθεση εναντίον του και εναντίον της θρησκείας του, ενώ “δεν είναι καθόλου αυτό. Απλά παντρεύομαι.” Μετά από αυτό, ξεσπά σε δάκρυα.

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι το γεγονός ότι ο πατέρας της δε θα παρευρεθεί στο γάμο της δεν είναι ούτε δική της επιλογή ούτε δικό της λάθος, επειδή: “δεν είναι αυτό για το οποίο υπέγραψα όταν γεννήθηκα” . Αναφέρει, επίσης, ότι είναι “εντάξει μ’ αυτό” , προσθέτοντας:

“Είναι χάλια. Αισθάνομαι πολύ άσχημα…” [αλλά] από την άλλη αναρωτιέται, “γιατί να θέλει κανείς έναν άνθρωπο στο γάμο της/του, που δεν πιστεύει σε σένα, ή στην αγάπη σου;” 

Αναφέρει ότι η μητριά της δε κοιτά ούτε καν στα μάτια την κοπέλα και μέλλουσα σύζυγό της.

“Θέλω να πω, σε όποιο άτομο βλέπει αυτό το βίντεο, που οι γονείς του δε το θέλουν, θέλω να ξέρετε ότι ακόμη αξίζετε πολύ. Και μόνο επειδή απορρίπτουν τις στιγμές της ευτυχίας σας στη ζωή σας, και εκείνες τις στιγμές, που τις γιορτάζεστε και τις μοιράζεστε, δε σημαίνει ότι πρέπει να ζείτε τη ζωή σας απορρίπτοντάς τους κι εσείς.”

Δακρυσμένη παραδέχεται:

“Δεν υπάρχει τίποτε στον κόσμο που να θέλω περισσότερο από μία σχέση με τον μπαμπά μου, αλλά δε μπορώ να προσποιούμαι ότι οι επιλογές του είναι κάτι που σέβομαι.”

Προς το τέλος του βίντεο, αναφέρει ότι αν κάποιο άτομο θέλει να μάθει περισσότερα για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, μπορεί να δει το ντοκιμαντέρ του 2020 με τίτλο: “The Witnessses και να συμβουλευτεί τον ιστότοπο JWfacts.com, όπου απαριθμούνται άλλες παραβιάσεις και πεποιθήσεις της αίρεσης, με συμβουλές για όσα άτομα επιδιώκουν να την αφήσουν.

Δείτε το βίντεο:




Δες και αυτό!