Παράδειγμα Ελβετικής εταιρίας που στηρίζει τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα

13/02/2020
από
Παράδειγμα Ελβετικής εταιρίας που στηρίζει τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα
Παράδειγμα Ελβετικής εταιρίας που στηρίζει τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα

Η ILGA-Europe ανέβασε ένα ποστ με το οποίο ενημερώνει για μία νέα πρωτοβουλία εταιρίας που στηρίζει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, με έναν τρόπο ουσιαστικό και με ορατότητα.

Ενδοεταιρικά τα ΛΟΑΤΚΙ+ εργαζόμενα άτομα αισθάνονται ασφαλείς να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Ταυτόχρονα, η εταιρία αναλαμβάνει έναν σημαντικό ρόλο κοινωνικής εταιρικής ευθύνης σε συνδυασμό με το μάρκετινγκ και την ορατότητα, για να στηρίξει οικονομικά την ισότητα και την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

“Η ιστορία της Λάλα μας συγκίνησε και την ίδια στιγμή μας έδωσε έμπνευση” αναφέρει η οδοντόκρεμα Dentissimo, της Ελβετικής εταιρίας στοματικής υγιεινής, που δημιούργησε μία συσκευασία στα χρώματα του ουράνιου τόξου, όταν άκουσε την ιστορία ενός ατόμου που ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της και στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, που έφυγε από το Αζερμπαϊτζάν, λόγω των διωγμών. Η εταιρία θα προσφέρει το 20% των πωλήσεων στην ILGA-Europe. Αυτό είναι ένα υπέροχο παράδειγμα εταιρίας που όχι μόνο δείχνει την αμέριστη υποστήριξή της στα ΛΟΑΤΚΙ+ εργαζόμενα άτομα, αλλά σκέφτεται και πώς μπορεί να παίξει έναν ρόλο στο κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην ισότητα!” 




Δες και αυτό!