Το φιλικό φιλί στο στόμα των Patrick Stewart και Ian McKellen

16/01/2020
από
Το ακομπλεξάριστο φιλί στο στόμα των Patrick Stewart και Ian McKellen
Το ακομπλεξάριστο φιλί στο στόμα των Patrick Stewart και Ian McKellen

Ο Sir Patrick Stewart συναντήθηκε με τον πολύ στενό του φίλο Sir Ian McKellen στην πρεμιέρα της νέας σειράς του “Star Trek: Picard” .

Photograph: Joel C Ryan/Invision/AP

Οι δύο θρυλικοί ηθοποιοί, που είναι γνωστό ότι διατηρούν μία μακροχρόνια bromance φιλική σχέση, χαιρετήθηκαν με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, καθώς έφτασαν στην προβολή της πρεμιέρας, στο Odeon Luxe Leicester Square στο Λονδίνο. Ο Sir Ian McKellen είχε χοροστατήσει στον γάμο του Sir Patrick με την τραγουδίστρια της τζαζ Sunny Ozell, το 2013, η οποία παρευρέθηκε, επίσης, στην πρεμιέρα, όπου φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της.

Μάλιστα, ο Sir Ian McKellen, κάνοντας χιούμορ, γονάτισε μπροστά στον Sir Patrick Stewart σα να είναι έτοιμος να του κάνει πρόταση γάμου.

Photograph: Joel C Ryan/Invision/AP

Στο “Star Trek: Picard” ο Sir Patrick έχει και πάλι το ρόλο του ως κάπτεν Jean-Luc Picard, τον ίδιο ρόλο του είχε και το 1987, στο «Star Trek: The Next Generation» .

Η σειρά των 10 επεισοδίων έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν από την CBS και θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video στο Ηνωμένο Βασίλειο, και το πρώτο επεισόδιο του “Star Trek: Picard” θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου.




Δες και αυτό!