Σε ποιον ηθοποιό είχε σκεφτεί να κάνει coming out ο Troye Sivan;

12/10/2023
από
Troye Sivan
Troye Sivan
Ο Troye Sivan έκανε coming out για πρώτη φορά το 2013, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι πριν το πει σε οποιοδήποτε άτομο, είχε σκεφτεί να κάνει coming out σε γνωστό ηθοποιό.

Το βίντεο του coming out αυτήν τη στιγμή έχει πάνω από 9 προβολές. Αλλά πριν καν ο Sivan μιλήσει για τη σεξουαλική του ταυτότητα στους φίλους και στην οικογένειά του, είχε σκεφτεί να κάνει coming out στον Ian McKellen, γνωστός και ως Magneto στις ταινίες «X-Men».

Ian McKellen doesn't think gay roles should be reserved for gay actors |  EW.com

Το 2010, οι δύο τους δούλευαν μαζί σε μια παραγωγή του West End του έργου «Waiting for Godot». Ο McKellen υποδυόταν τον Estragon, ενώ ο Sivan έπαιζε ένα «αγόρι» στο έργο. Ο Sivan δήλωσε στο GQ Germany:

«Εκείνη την εποχή δεν είχα κάνει coming out στους γονείς μου, αλλά σκέφτηκα να το πω στον Ian McKellen. Κατά κάποιο τρόπο, ένιωσα ότι το είχε προσέξει. Ήθελα να μιλήσω σε κάποιον γι’ αυτό τόσο επειγόντως και εκείνος ήταν τόσο φιλικός».

Ο Sivan πήρε δύναμη και λίγο μετά τη συνάντησή του με τον McKellen κατάφερε να κάνει coming out στην οικογένειά του. Τρία χρόνια αργότερα, ο Sivan κοινοποίησε βίντεο στο YouTube με τίτλο «Coming Out», στο οποίο έκανε coming out σε όλο τον κόσμο.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, ο Sivan θα κυκλοφορήσει το τρίτο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο «Something to Give Each Other». Το πρώτο του άλμπουμ, το «Blue Neighbourhood» του 2015, αφοσιωνόταν στο coming out, την πρώτη αγάπη και τη βίωση του χωρισμού.
Δες και αυτό!