Η μητέρα του Tank Hafertepen, που πέθανε από ενέσεις σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα κατηγορεί πέντε BDSM συντρόφους του γιου της για τον θάνατό του.

Tank Hafertepen
Tank Hafertepen

Ο Tank, επίσης γνωστός ως Jack Chapman, βρισκόταν σε μια polyamorous master-slave σχέση κατέχοντας τον ρόλο του “κουταβιού” , ενώ ο Dylan Hafertepen ενήργησε ως master, σύμφωνα με το Daily Beast.

Ως μέρος της σχέσης, κάθε “κουτάβι” έπρεπε να ακολουθήσει τις εντολές του Dylan.
Για να μείνει στην ομάδα, ο Jack, 29 ετών, άλλαξε το όνομά του σε Tank τα τελευταία έξι χρόνια που είναι στη σχέση, άλλαξε το σχήμα του σώματός του και ταξίδευε για να παραμένει μαζί με τον Dylan.

Η μαμά του Tank, η Linda, και ο γιος της, Ben Chapman, υπέβαλαν μήνυση κατά του Dylan Hafertepen, του Daniel Balderas Hafertepen, του Charles Osborn, του Matthew Scott και του Philip Myers τον περασμένο μήνα.

Κατηγορούν τους συντρόφους του Tank για τον θάνατό του, καθώς και για αμέλεια, σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας και πολιτική συνωμοσία.

Οι Chapmans διεκδικούν αποζημίωση και σχεδιάζουν να αντιμετωπίσουν τις διατάξεις της αναθεωρημένης βούλησης του Tank, που φαίνεται ότι αφήνει τα χρήματά του στον Dylan, και όχι στην οικογένειά του.

Από αριστερά: ο "Biff" (ένα από τα κουτάβια), ο Dylan, ο Tank, κι ένας φίλος τους, ο Arman Ellis
Από αριστερά: ο “Biff” (ένα από τα κουτάβια), ο Dylan, ο Tank, κι ένας φίλος τους, ο Arman Ellis

Ο Tank έπαιρνε στεροειδή και έκανε ενέσεις σιλικόνης στο πέος του.

Ο Dylan κι ο Tank Hafertepen έγιναν δημοφιλείς στο Tumblr καταγράφοντας τις σεξουαλικές τους στιγμές εδώ και επτά χρόνια και γρήγορα αναδύθηκαν στη σκηνή των gay bear. Οι πέντε σύντροφοι ζούσαν μαζί με τον Tank στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον. Στην περιοχή, ο Tank συμμετείχε συχνά εθελοντικά σε τοπικούς οργανισμούς και μιλούσε ανοιχτά για να ευαισθητοποιήσει για θέματα ψυχικής υγείας.

Με την ενθάρρυνση και του Dylan και των online φαν τους, κάθε “κουτάβι” εργάστηκε για να βελτιώσει το σώμα του, τρώγοντας συγκεκριμένα γεύματα και λιώνοντας στο γυμναστήριο, ως μέρος του «κερδοσκοπικού» πολιτισμού – ένα φετίχ που σχετίζεται με την επιθυμία να διευρύνεις το σώμα σου, είτε πρόκειται για μυς είτε με λίπος. Ο Dylan φαίνεται ότι διέταξε τον Tank να χρησιμοποιεί στεροειδή για να χτίσει το σώμα του.

Ο Tank και τα άλλα “κουτάβια” υπάκουσαν και φούσκωσαν τον θύλακα των όρχεων και τα πέη τους με ενέσεις φυσιολογικού ορού. Γνώριζαν πολύ καλά τους κινδύνους, του να το κάνουν αυτό το πράγμα και να τα δημοσιεύουν στα ιστολόγιά τους. Λίγο αργότερα, ο Tank άλλαξε τις ενέσεις αυτές με ενέσεις σιλικόνης, μια παρέμβαση στο σώμα του, που είναι όχι μόνο παράνομη, αλλά και επικίνδυνη, η οποία αποδείχθηκε θανατηφόρα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, αυτό έγινε μετά από εντολή του Dylan ως master και ξεκίνησε από το 2014 φτάνοντας μέχρι το θάνατο του Tank.

Οι ενέσεις, δήλωσαν οι Chapmans, έκαναν τον θύλακα των όρχεων του Tank να φτάνει σε “μέγεθος μπάλας του μπάσκετ” . Παρά το ανησυχητικό μέγεθος, που ακόμη και οι φαν εξέφρασαν την ανησυχία τους, ο Tank είχε πει ότι εναπόκειται στον Dylan να αποφασίσει «όταν θα είναι αρκετό» , ώστε να το σταματήσει.

Μιλώντας στο Buzzfeed το περασμένο έτος, ο Dylan αρνήθηκε τον ισχυρισμό ότι ανάγκασε τον Tank να κάνει τις ενέσεις: «Αυτό ήταν το φετίχ του. Δεν τον έκανα να εγχέει σιλικόνη. Αντίθετα, τον βοήθησα να αφαιρέσει κάποιες.” 

Ο Dylan φέρεται ακόμα ότι δεν ενημέρωσε την οικογένεια του Tank για το θάνατο του γιου τους.

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Tank πέθανε από πνευμονική εμβολή που προκλήθηκε από τις ενέσεις. Ο Dylan δεν ενημέρωσε την οικογένειά του για την ασθένεια, τη νοσηλεία ή το θάνατό του, σύμφωνα με την καταγγελία των Chapmans. Οι γονείς βρίσκονταν στο σκοτάδι για το θάνατο του γιου τους – που πέρασε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο, εν μέρει σε κώμα. Ο Dylan αργότερα παρουσίασε τον εαυτό του ως το νομίμως εξουσιοδοτημένο άτομο για τον Tank, σύμφωνα με την καταγγελία.

Σύμφωνα με τον Dylan, ο Tank Hafertepen άφησε “λεπτομερείς οδηγίες για το σώμα του, ώστε να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει την επιστήμη, τα όργανά του να δοθούν για μεταμόσχευση, και τα υπολείμματα της σορού του να αποτεφρωθούν” . Επιπλέον, ο Dylan έκρυψε τον θάνατο του Tank για λίγο καιρό στο διαδίκτυο και ανέβαζε υλικό σαν να ήταν ο Tank ακόμα ζωντανός και έπειτα παραποίησε τις πληροφορίες για τον θάνατό του. Οι φανς έφτασαν να κατηγορήσουν τον Dylan για το θάνατο του Tank.

Οι Chapmans ισχυρίστηκαν ότι ο Dylan εξανάγκαζε τα “κουτάβια” και τον Tank μέσω της ταπείνωσης και της χειραγώγησης.

Οι κανόνες και οι κανονισμοί στη σχέση τους είχαν αναρτηθεί από τον Tank στο ιστολόγιό του, το οποίο βασίστηκαν οι καταγγελίες, επιδεικνύοντας τον έντονο βαθμό ελέγχου που είχε ο Dylan.

Εκτός του ότι είχε τον έλεγχο των οικονομικών του Tank, αναφέρεται και το εξής:

“Το μυαλό ενός κουταβιού είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του κυρίου του ανά πάσα στιγμή” .

Δείχνοντας την αφοσίωσή του στον Dylan, ο Tank μετανάστευσε από την Αυστραλία στις ΗΠΑ και μάλιστα έκανε και τατού στην πλάτη του, που έγραφε: “ιδιοκτησία του μάστερ Dylan” .

Η μητέρα του ισχυρίστηκε στην καταγγελία της ότι ο Dylan ανάγκασε τον Tank να κόψει την επαφή του με την οικογένειά του.

Ενώ το ζευγάρι χώρισε, ο Tank είχε πει σε φίλους του Dylan για την ψυχολογική και σωματική κακοποίησή του, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής του σε “σωματική φυλάκιση” , σύμφωνα με την καταγγελία. Τρεις εβδομάδες πριν από το θάνατό του, ο Tank Hafertepen άφησε τα χρήματά του στον Dylan με αναθεωρημένη βούληση.

Ένα βασικό θέμα της καταγγελίας είναι πως ο Charles Osborn, ένα από τα “κουτάβια” , ονομάστηκε εκτελεστής της θέλησης του Tank.

Μόλις τρεις εβδομάδες πριν από το θάνατό του, ο Tank αποφάσισε να αφήσει τα πάντα στον Dylan, συμπεριλαμβανομένων 200.000$ από τον πατέρα του Tank. Ο Tank σκόπευε να αφήσει αυτά τα χρήματα στον αυτιστικό του αδελφό του, δήλωσε η μητέρα του.

Τον Ιούνιο, ο Dylan διεκδίκησε τα χρήματα αυτά σε αυστραλιανό δικαστήριο, αλλά δεν τα έχει λάβει ακόμη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Joe Murphy.

“Ο Tank ήθελε τα χρήματα να πάνε στο σπίτι μας, αλλά χωρίς τον Tank αυτό είναι μια υπενθύμιση του τι έχω χάσει” , είπε ο Dylan.

Αλλά ο δικηγόρος Murphy είπε ότι αυτός και η πελάτης του θέλουν να εξασφαλίσουν ότι ο υποτιθέμενος κακοποιός του Tank δεν επωφελείται από το θάνατό του.

“Υποβάλαμε αυτή τη μήνυση για να κλείσουμε και να λύσουμε το θέμα. Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της θα είναι η ανακάλυψη. Θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη» , είπε ο Murphy.

“Γιατί δεν την κάλεσε ποτέ κανείς;”
Πρόσθεσε: “Της έκλεψαν το δικαίωμά της να είναι η μητέρα του.”