“Δεν είναι ντροπή να έχεις μεγάλο αιδοίο όπως εγώ”

28/08/2019
από
Jess Greenash
Jess Greenash, youtuber

H 24χρονη Jess Greenash έχει “μεγάλο αιδοίο” και “τα χείλη του είναι τα μεγαλύτερα που έχει δει ποτέ σε άνθρωπο” με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να φορέσει jeans παντελόνι.

Jess Greenash
Jess Greenash, youtuber

Εξηγεί ότι: “Ποτέ δε φόρεσα jeans εξαιτίας της τεράστιας ταλαιπωρίας που περνούσαν τα χείλη μου. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος και αισθανόμουν σα να ετοιμάζονταν να πέσουν κάτω.” 

Μεγαλώνοντας, δυσκολευόταν να αποδεχτεί το σχήμα του αιδοίου της, ειδικά όταν ξεκίνησε να συγκρίνει τον εαυτό της με τις γυναίκες σε πορνό, που είχαν αιδοία “πολύ σφιχτά, τακτοποιημένα, κολλημένα στους κόλπους τους.” 

Η Greenash πιστεύει ότι η ιδέα του να έχεις ένα μοναδικό πρότυπο για το αιδοίο δημιουργεί αγωνία. Παρατήρησε, από πολύ μικρή ηλικία, ότι το σώμα της δεν ήταν όπως όλων των άλλων και η online πορνογραφία την έκανε να αισθάνεται μία επιπλέον ντροπή.

Η Greenash είχε επίγνωση του αιδοίου της, αλλά όταν ξεκίνησε να βγαίνει μ’ άλλες γυναίκες ως λεσβία αυτό ήταν το σημείο-κλειδί στη ζωή της, που τη βοήθησε να αγκαλιάσει το σώμα της:

“Πριν κάνω σεξ ανησυχούσα, αλλά όταν ξεκίνησα να βγαίνω με γυναίκες, άρχισα να αισθάνομαι μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου. Απέκτησα εμπειρία με άλλα αιδοία και μου έλεγαν ότι το δικό μου ήταν τέλειο ακριβώς όπως ήταν.” 

Από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με γυναίκες, η σχέση της με το αιδοίο της έγινε “πιο δυνατή” και σήμερα έχει μία μακροχρόνια σχέση με τη σύντροφό της και θέλει να σπάσει το ταμπού γύρω από το “αιδοίο” , μιας και “δε μιλάμε ποτέ γι’ αυτό” .

Ως youtuber, μοιράζεται την εμπειρία της για να βοηθήσει άλλα άτομα να αποδεχτούν το σώμα τους, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να συζητάει πιο ανοιχτά τέτοιου είδους θέματα, με την ελπίδα να σπάσουν επιτέλους τα στερεότυπα.

Δείτε το βίντεο:




Δες και αυτό!