Απίστευτα ρομαντική πρόταση γάμου gay ζευγαριού

18/08/2019
από
@OyNAISA

Δείτε μία απίστευτα ρομαντική πρόταση γάμου, ενός gay ζευγαριού “on the rocks” , που έγινε viral με 7,3 εκατομμύρια προβολές, μόνο στο twitter.

@OyNAISA
@OyNAISA

O Naisa Lasalosi, ένας τραγουδιστής που εμφανίστηκε στην σεζόν του 2016 στο “The X Factor” της Αυστραλίας, αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με τον συνεργάτη του Adam Price μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου.


Ο Adam οδήγησε τον Naisa σε έναν απομονωμένο βράχο, που είχε καλυφθεί με ροδοπέταλα και φώτα βγαλμένα από παραμύθι. Όταν ο Naisa παρατήρησε ότι η τοποθεσία είχε στολιστεί έτσι ώστε να φιλοξενήσει ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, ο Adam του είπε: “Μωρό, είναι για μας” και του έκανε πρόταση γάμου.

Ο Naisa αποδέχθηκε την πρόταση – πώς θα μπορούσε άλλωστε; – και το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια.

Το αρχικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter συγκέντρωσε πάνω από 7,3 εκατομμύρια προβολές.

Ωστόσο, ο Naisa αποκάλυψε ότι έχει λάβει ομοφοβικές επιθέσεις με μηνύματα από τότε που κυκλοφόρησε το βίντεο, αλλά έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δείχνοντάς αγάπη, αντί για μίσος: “Σε όλη την ομοφοβική αντίδραση που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες … Έμαθα ότι έτσι σκοτώνεις το μίσος. Τελεία. #LoveWins “ , έγραψε μαζί με ένα στιγμιότυπο μιας σύντομης συνομιλίας που είχε με έναν φανατισμένο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAISA (@naisalasalosi) στις

Ο Naisa έχει κυκλοφορήσει ένα τραγούδι που ονομάζεται “Home” εμπνευσμένο από τη σχέση του με τον Adam, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο Spotify.




Δες και αυτό!