Ένα γκέι ζευγάρι στη Φλόριντα μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από τον μοναδικό τους αρραβώνα. Ο Garo Kiledjian και ο Todd Jordan Tyler μένουν στο Μαϊάμι και είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2019.

Την περασμένη εβδομάδα έπεσαν με αλεξίπτωτο πάνω από το Κι Γουέστ. Όμως, ο Garo επιφύλασσε μια έκπληξη στον Todd. Κανόνισε να τοποθετηθεί ένα πανό με τη φράση «Παντρέψου με» στο έδαφος, στο σημείο που θα κατέληγε η πτώση με τα αλεξίπτωτα. Μετά, πήδηξε πρώτος, ώστε να περιμένει στο έδαφος τον Todd, όταν προσγειωθεί.

Ο Garo δημοσίευσε: «Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι ζωές μας άλλαξαν! Τελικά, έκανα πρόταση γάμου στον έρωτα της ζωής μου, @todd.j.tyler…πήγαμε για αλεξίπτωτο 🪂 και έκανα πρόταση γάμου 💍 μόλις προσγειωθήκαμε.»

Ο Garo είπε ότι ήταν τόσο νευρικός, που κατέληξε να δώσει το κουτί στον Tyler, αντί για το δαχτυλίδι. Λέει, επίσης, ότι το όλο θέμα παραλίγο να ακυρωθεί λόγω κακοκαιρίας, αφήνοντάς του ένα συναισθηματικό χάος.

 «Ήταν τόσα πολλά πράγματα, που έπρεπε να επεξεργαστώ υλικοτεχνικά (ροδοπέταλα, πινακίδα, φωτογράφος), για να βεβαιωθώ ότι τίποτα δεν θα πήγαινε στραβά! Αν ακούτε τον Todd να γελάει στο βάθος, είναι επειδή είχε ετοιμάσει μια πρόταση για το πρωτοχρονιάτικο ταξίδι μας στο Παρίσι. Φωτογράφο, βιντεογράφο, τοποθεσία, τα πάντα ήταν ήδη προγραμματισμένα. Ο καημένος, δεν ήξερε, αν έπρεπε να είναι χαρούμενος ή απογοητευμένος, που τα σχέδιά του καταστράφηκαν…» 

Ο Todd είπε: «Ο Garo μου ζήτησε να τον παντρευτώ και είπα ολόψυχα ναι, χωρίς να του δώσω την ευκαιρία να με ρωτήσει!»

«Ξέρετε ότι βρίσκεστε στο σωστό σημείο, όταν έχετε αγοράσει και οι δύο δαχτυλίδια αρραβώνων και έχετε κάνει ολοκληρωμένα σχέδια προτάσεων ταυτόχρονα».

«Βλέπετε, είχα ήδη σχεδιάσει μια πρόταση με έναν βιντεογράφο και φωτογράφο στο Παρίσι την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. Με πρόλαβε! Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ιστορία που θα μπορούσα να ζητήσω. Και τώρα, θα κάνουμε άλλη μία στο Παρίσι! Διαδώστε την αγάπη», είπε.

Ο Todd γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι και εργάζεται ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων. Ο Garo μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και είναι ο Chief Operating Officer μιας εταιρείας κλινικών ερευνών.

Μίλησαν στο Queerty και είπαν, ότι συναντήθηκαν την 1η Δεκεμβρίου 2019, σε μια ΛΟΑΤΚΙ+ εκδήλωση στο South Beach.

«Είχαμε δει και οι δύο ο ένας τον άλλον στο Μαϊάμι, αλλά σε αυτή την ημερομηνία, υπήρχε μια μοναδική σπίθα, που μας κόλλησε. Με εξαίρεση τα ταξίδια για δουλειά, από τότε είμαστε κάθε μέρα μαζί.»

«Οι επιλογές μας, να είμαστε μαζί, ήταν εμφανείς, από τότε που συνδεθήκαμε εκείνη την ημέρα. Μια ερωτική και αναπτυσσόμενη σχέση είναι ένα τεράστιο πράγμα, ακόμα και στα τρία χρόνια, που ζούμε ως ζευγάρι, νιώθουμε και οι δύο περήφανοι, που επιλέγουμε πλήρως ο ένας τον άλλον, κάθε μέρα».

Το Κογκρέσο ψήφισε τον Νόμο για τον Σεβασμό του Γάμου την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος έκανε τη χρονική στιγμή του αρραβώνα τους ιδιαίτερα επίκαιρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GARO (@garo.kile)

 «Και οι δύο είμαστε χαρούμενοι, που έχει επιστρέψει κάποια λογική στην προστασία της ισότητας, όχι μόνο για εμάς, ως δύο άντρες που θέλουμε να παντρευτούμε, αλλά και για τα τρανς ζευγάρια. Θα είναι τεράστια ανακούφιση, όταν η ομοσπονδιακή προστασία για τους γάμους ομοφυλόφιλων υπογραφεί σε νόμο», είπαν.

«Υπήρξε ένας τεράστιος ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων, σε όλη τη διάρκεια της ζωής και των δύο μας, παρακολουθώντας από το περιθώριο, καθώς αυτό το θέμα βρίσκεται μπροστά μας, ως άτομα και ως μέλη της κοινότητας. Μεγαλώσαμε και οι δύο χωρίς να πιστεύουμε, ότι θα μπορούσαμε να δούμε αυτή τη μέρα. Ωστόσο, τώρα βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή, έτοιμοι να δημιουργήσουμε μια κοινή ζωή, που περιλαμβάνει τον θεσμό του γάμου.»