Κάπως έτσι επανήλθε από το μπλοκάρισμα ο Αρκάς

17/08/2019
από

Το περασμένο Σάββατο η σελίδα του Αρκά στο Facebook σύμφωνα με ενημέρωση των διαχειριστών της είχε δεχτεί πολλές αναφορές με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί για ένα χρονικό διάστημα.

«Κάποιοι προσπαθώντας να δώσουν νόημα στη μίζερη ύπαρξή τους, κάνουν συνεχώς αναφορές για να ρίξουν τη σελίδα του Αρκά στο facebook. Ήδη κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τις δημοσιεύσεις για μια εβδομάδα. Διαδώστε το» έγραψαν.

Την περασμένη Τρίτη και προτού κλείσει βδομάδα το μπλοκάρισμα, η σελίδα ήταν και πάλι ενεργή, όπου και ανέβηκε ένα σκίτσο που έλεγε: «Τώρα πια μπορούμε να λέμε ελεύθερα την γνώμη τους.» 

Μάλιστα, στη λεζάντα έγραφε: «Πήραμε χάρη! Η ποινή μας μειώθηκε, δεν ξέρουμε γιατί. Ίσως λόγω του νέου ποινικού νόμου. Συνεχίζουμε κανονικά τις δημοσιεύσεις» .

Χθες ανέβηκε, μεταξύ άλλων το εξής σκίτσο: “Τι θα πει “καλημέρα;”… Γιατί αφαιρείτε από την ημέρα το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού;” 

Πριν από λίγες ώρες ανέβηκε, μεταξύ άλλων, ένα σκίτσο με ένα κορίτσι που κόβει τις κούκλες του και τις βάζει στη σειρά δίπλα από έναν χάρακα, και με έναν απορημένο ενήλικα να ξεκινά τον εξής διάλογο: “Τι κάνεις εκεί; Γιατί κόβεις τις κούκλες σου;” κι απαντά το κορίτσι: “Χελοοού!… Ισότητα!” 

 

Fat Unicorns: “Όταν ο Αρκάς άρχισε να σεφερλίζει”




Δες και αυτό!