Το πρώτο αυθεντικό ντέμο του “Like a Prayer” στη δημοσιότητα

29/07/2019
από

Ο συνθέτης Patrick Leonard πήρε δραστικά μέτρα για να εμποδίσει μία μη εξουσιοδοτημένη δημοπρασία τριών κομματιών της Madonna από το να πουληθούν.

Ο συνθέτης, ο οποίος συνεργάστηκε με την Madonna το 1989, την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασε στο YouTube τις αρχικές αυθεντικές δοκιμαστικές εγγραφές των ‘Like a Prayer’, ‘Cherish’ και ‘Angels with Dirty Faces’ .

Η πρώην σύμβουλος τέχνης της Madonna, Darlene Lutz, αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί τις πρωτότυπες αρχικές εκτελέσεις των κομματιών της Madonna του 1989 από κασέτες, σε μία μη εξουσιοδοτημένη δημοπρασία. Μαζί με τις κασέτες επιδιώκει να πουλήσει κι άλλα προσωπικά αντικείμενα της Madonna, όπως μία βούρτσα μαλλιών, αλλά ακόμη και την επιστολή χωρισμού που είχε στείλει στον Tupac Shakur.

Η Madonna υπέβαλε δικαστική εντολή το 2017 για να εμποδίσει την πώληση των αντικειμένων, αλλά ένας δικαστής αποφάσισε, νωρίτερα αυτόν το μήνα, ότι η δημοπρασία θα μπορούσε να προχωρήσει κανονικά, σύμφωνα με το BBC.

Ο Leonard ως απάντηση ανέβασε τα demo, σε μια προσπάθεια να υποτιμήσει την πώλησή τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι φανς της Madonna θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αυτές τις εκτελέσεις για πρώτη φορά.

“Δεν είναι ωραίο κάποια να θέλει να τα πουλήσει. Δεν είναι δικά της για να το κάνει” δήλωσε ο συνθέτης.




Δες και αυτό!