Ο Lance Bass έκανε coming out στην Britney Spears την ημέρα του γάμου της

25/07/2019

Για το πώς έκανε το coming out του στην Britney Spears, μίλησε ο Lance Bass, πρώην μέλος των NSYNC, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Watch What Happens Live” με τον Andy Cohen.

“Θυμάμαι να μου λες ότι η Britney Spears ήταν από τα πρώτα άτομα που έκανες coming out” είπε ο Andy Cohen στον Lance Bass, με τον ίδιο να απαντάει περιγράφοντας την αυτή την αστεία και προσωπική στιγμή.

“Συνέβη την νύχτα που παντρεύτηκε για πρώτη φορά, στο Λας Βέγκας” ανέφερε ο Bance αναφερόμενος στον πρώτο της γάμο το 2004 με τον παιδικό της φίλο Jason Allen Alexander, ο οποίος ακυρώθηκε μετά από 55 ώρες.

Σύμφωνα με αυτόν, η Britney είχε μια επίγνωση ότι μάλλον ήταν λάθος της αυτός ο γάμος και ήταν αναστατωμένη μόλις άρχισε να το συνειδητοποιεί.

“Ήταν τόσο αναστατωμένη και έκλαιγε” εξολομολογήθηκε. “Την πήρα και πήγαμε στο δωμάτιο της και καθίσαμε στο κρεβάτι. Δεν μπορούσα να την κάνω να σταματήσει να κλαίει, οπότε της είπα ‘είμαι γκέι’ και αυτό την έκανε να σταματήσει τα κλάματα”. Ο Bance πρόσθεσε, επίσης, ότι η Britney γέλασε και ήταν αρκετά υποστηρικτική με το coming out του.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή εδώ:




Δες και αυτό!