Oικογένεια Γιακουμάκη: “Aμετανόητοι οι βασανιστές του Βαγγέλη”

23/06/2019
από

«Εμείς ως οικογένεια δεν εισπράξαμε ίχνος μεταμέλειας από τους κατηγορούμενους. Είναι αμετανόητοι οι βασανιστές του Βαγγέλη», λένε οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Εν μέσω της πολύκροτης δίκης που συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα στα Ιωάννινα και τις αποκαλύψεις για τον θάνατο του παιδιού τους, οι γονείς του φοιτητή ξεσπούν μιλώντας στην εφημερίδα Real News ενώ αμφισβητούν το «βίντεο-ντοκουμέντο» που παρουσιάστηκε στη δίκη.

To βίντεο δείχνει τον φοιτητή χαμογελαστό δίπλα στην ομάδα των νεαρών που κατηγορούνται ότι του έριχναν καυτό νερό στο λαιμό, τον κλείδωναν σε ντουλάπες και τον κρεμούσαν από το παράθυρο.

«Είμαστε αγανακτισμένοι από την εμφάνιση του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, στο οποίο φαίνεται ο γιος μας. Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι προέρχεται από το κινητό του παιδιού μας. Υπάρχουν ερωτήματα όμως. Ποιος από αυτούς μπορούσε να έχει πρόσβαση στο κινητό του; Και ήταν παλιάς τεχνολογίας κινητό όχι ένα smartphone με μεγάλες δυνατότητες».

Οι γονείς του νεκρού φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, δηλώνουν πως θα προστατεύσουν με κάθε νόμιμο τρόπο, την τιμή και τη μνήμη του παιδιού τους, ενώ αμφισβητούν συγκεκριμένα σημεία από το επίμαχο βίντεο.

«Αναφέρθηκε ότι η εικόνα αυτή ανάγεται σε χρόνο μεταγενέστερο της αλλαγής δωματίου. Από πού βγαίνει αυτό. Πάνω από όλα όμως η φωνή του. Δεν είναι του Βαγγέλη», λέει η οικογένεια.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!