Οι γυναίκες που δέχθηκαν την επίθεση στο Λονδίνο: “Δεν είμαστε σεξουαλικά αντικείμενα”

16/06/2019

To ζευγάρι που δέχθηκε την ομοφοβική και μισογύνικη επίθεση σε λεωφορείο στο Λονδίνο, μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι.

Ήταν πριν λίγες μέρες όταν η φωτογραφία του τραυματισμένου ζευγαριού έγινε viral στο internet.

H φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι γυναίκες από μια ομάδα αγνώστων.

Οι άγνωστοι άνδρες παρενόχλησαν τις γυναίκες και τις χτύπησαν όταν αρνήθηκαν να φιληθούν μπροστά τους.

Άγνωστοι άνδρες χτύπησαν δύο γυναίκες όταν αυτές αρνήθηκαν να φιληθούν μπροστά τους

Μιλώντας στο Channel 4, το άτυχο ζευγάρι (Melania και Chris) τόνισε: “Πρώτα απ΄όλα ήταν μια επίθεση ενάντια στις γυναίκες και μετά μια επίθεση ενάντια στις ομοφυλόφιλες γυναίκες”.

Μετά την επίθεση, η Chris κατέληξε με σπασμένο σαγόνι ενώ η Melania με σπασμένη μύτη.

Όταν η φωτογραφία μετά την επίθεση έγινε viral, αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν σοκαρισμένοι με το περιστατικό. Κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο το ζευγάτι.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει σ΄εμένα, ότι είμαι με ένα άλλο κορίτσι και οι άνδρες φαίνεται να ενθουσιάζονται που μας βλέπουν. Λες και είμαστε σεξουαλικά αντικείμενα”, δήλωσε η Melania.

“Είναι ένα από τα πράγματα που με ενοχλούν πραγματικά. Είμαι 28, οπότε έχουν περάσει 10 χρόνια που συμβαίνει αυτό. Δεν παίζουμε σε κάποια ερωτική ταινία και είναι ταπεινωτικό να μας αντιμετωπιζουν έτσι”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!