Η Megan Fox στηρίζει το «Tennessee Equality Project»

19/04/2019
από

Μετά την δωρεά της Taylor Swift ύψους 113.000 δολαρίων στο πρόγραμμα «Tennessee Equality Project» με σκοπό την ενίσχυση και στήριξη των διαδικασιών καταγγελίας 100 θρησκευτικών ηγετών, για τη διατήρηση έξι αντι-LGBTI λογαριασμών, και η Megan Fox δήλωσε τη στήριξή της.

Η Megan Fox αποφεύγει γενικά να τοποθετείτε πολιτικά μέσα από τα posts της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως, για το πρόγραμμα κατάργησης των αντί-LGBT λογαριασμών μίσους του Τενεσί, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση.

https://www.instagram.com/p/BwYJCrXlJxp/?utm_source=ig_embed

Η ηθοποιός ζήτησε από τους ψηφοφόρους που την ακολουθούν, να κάνουν τη “φωτισμένη επιλογή” και να σταματήσουν τους αντί-LGBT λογαριασμούς μίσους.

Κι ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που χαιρέτησαν τη δήλωση της Fox, έλαβε και κάποιες πολύ σκληρές απαντήσεις για τη θέση της, όπως ότι κανένα άτομο δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη της, ότι το Χόλιγουντ έχει βαλθεί να επηρεάσει την κοινωνία με οτιδήποτε και ότι κανείς εκεί στο Τενεσί δεν ακούει το Χόλιγουντ. Βέβαια, η ομοφοβία κι η τρανσφοβία πολλών, τους οδήγησε στο να την κάνουν unfollow, λέγοντάς της, ότι διαφωνούν με τα πιστεύω της.

 

Η δωρεά της Taylor Swift για το κλείσιμο αντι-LGBT λογαριασμών στο Τενεσί




Δες και αυτό!